Συνάντηση Παυλή-Καμίνη στο Δημαρχείο της Τρίπολης (vid,ph)

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 20:08

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την Κεντροαριστερά Γιώργο Καμίνη, συναντήθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο της Αρκαδικής Πρωτεύουσας, λίγο αργότερα από την προκαθορισμένη ώρα, λόγω ατυχήματος με το αυτοκίνητο, που είχε ο Δήμαρχος Αθηναίων κατά την επίσκεψή του στην Σπάρτη.Οι δύο αυτοδιοικητικοί συζήτησαν θέματα που άπτονται της θέσης που κατέχουν, όπως οι πόροι, οι αρμοδιότητες, ενώ ο κ.Καμίνης έδειξε ενδιαφέρον για την Αρκαδία και το Δήμο Τρίπολης (τα χωριά, τις ασχολίες των κατοίκων), ενώ ρώτησε τον κ.Παυλή για τον εικονιζόμενο σε πίνακα που υπάρχει στο γραφείο του. Ο πίνακας απεικονίζει τον πρώην Δήμαρχο Τρίπολης, τον Σπετσερόπουλο, που όπως είπε ο κ.Παυλής στον συνάδελφό του δήμαρχο Αθηναίων, άφησε όλη του την περιουσία στην πόλη.

Ο κ.Παυλής ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον Δήμαρχο Αθηναίων και εξέφρασε τη χαρά του γιατί ένας αυτοδιοικητικός διεκδικεί την αρχηγία ενός κόμματος.

Ο κ.Καμίνης ευχαρίστησε τον κ.Παυλή και τόνισε πως οι αυτοδιοικητικοί γνωρίζουν τα προβλήματα των πολιτών και έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί τους και για το λόγο αυτό αποφάσισε να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροαριστεράς, θεωρώντας πως μπορεί στην κρίσιμη στιγμή που διανύουμε, να προσφέρει στην επίλυση των προβλημάτων.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 από τη συνάντηση των δύο δημάρχων.

Συνάντηση Καμίνη-Παυλή στην Τρίπολη