Συνεχής η δράση του Σωματείου Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Καταστήματα και ΑΕ της Αρκαδίας (vid)

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 19:47

Να μην σταματήσουν να διεκδικούν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στα σχολεία, καλεί τους μαθητές η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, καταστήματα και ΑΕ της Αρκαδίας και μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αρκαδίας Παναγιώτα Πανούση.

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει, χωρίς αγώνα και χωρίς κινητοποιήσεις δεν γίνεται τίποτα και τα προβλήματα παραμένουν, όπως είναι ο μεγάλος αριθμός μαθητών ανά τάξη, η συνεχής χρήση της μάσκας και άλλα ζητήματα που αναδείχθηκαν από τις καταλήψεις των μαθητών, που σε ορισμένα σχολεία συνεχίζονται.Η κα. Πανούση με αφορμή τις δηλώσεις της για τη στήριξη του αγώνα των μαθητών αναφέρθηκε και στην απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας πως η οργάνωση “ανατράφηκε” από τον Καπιταλισμό, και όσο υπάρχει αυτός θα υπάρχει και φασισμός-ναζισμός και για αυτό θα πρέπει ο λαός να μην εφησυχάζει.

Η κα Πανούση μίλησε και για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις στο χώρο της Υγείας, που έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Οκτώβρη (Πλατεία Πετρινού) και σημείωσε πως θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον αγώνα των υγειονομικών για να σταματήσουν οι ελλείψεις στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας.Πανούση στο βίντεο.