Συνεχίζεται το 2ο Tripolis Sports Camp 2018 (vid)

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 08:53

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε η λειτουργία για 2η χρονιά του TripolisTennisClub. Πρόκειται για ένα πρότυπο αθλητικό campγια παιδιά που θέλουν να περάσουν δημιουργικά τις πρωινές τους ώρες κατά τη διάρκεια των Καλοκαιρινών διακοπών τους με αθλητικές πολιτιστικές και άλλες παράλληλες δημιουργικές δραστηριότητες.

To Tripolis Sports Camp αποτελεί την ευκαιρία να φιλοξενηθούν τα παιδιά μας και να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ευχάριστα και δημιουργικά, δίπλα στην οικογενειακή εστία, συνδυάζοντας τα αθλητικά δρώμενα με καινοτόμες δράσεις!Οι εργαζόμενοι γονείς, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, με ένα πρόγραμμα που έχει στηθεί από έμπειρους, εξειδικευμένους και καταξιωμένους στο χώρο τους γυμναστές, προπονητές και παιδαγωγούς.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές Δραστηριότητες (Τένις, Κολύμβηση, Κλασικός Αθλητισμός, Μπάσκετ, Βόλλευ, Ποδόσφαιρο, Πινγκ Πονγκ, Αυτοάμυνα, Beach Tennis, Badminton, Παραδοσιακά Αθλητικά Παιχνίδια, Διοργανώσεις πρωταθλημάτων.), πολιτιστικές Δραστηριότητες (Ζωγραφική, Χειροτεχνίες, Θεατρικό Παιχνίδι, Παραδοσιακοί Χοροί, Μοντέρνοι Χοροί) και παράλληλες δραστηριότητες (Κυκλοφοριακή Αγωγή, Πρώτες Βοήθειες, Διατροφολογία, Φωτογραφία, Κηπουρική).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και τώρα που έχει ξεκινήσει η λειτουργία του camp μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να γράψουν τα παιδιά τους, προσαρμόζοντας το δικό τους ευέλικτο πρόγραμμα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις τους ή τις υποχρεώσεις των παιδιών τους.

Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ στο contraepithesi.gr