Συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης (video – pics)

Πέμπτη, 14 Νοέμβριος 2019 22:38

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 11η Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε νέα συνεδρίαση την 14η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.Tα θέματα ήταν τα εξής:

1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Rangelova Rositsa του Iban» που βρίσκεται επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 72 στην Τρίπολη.

2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Μπαφές Αθανάσιος & Σια ΕΕ» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.

3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Εστιατόριο – Καφετέρια – Ζαχαροπλαστείο με παροχή σερβιρίσματος – Καφέ Μπαρ – Λιανικό εμπόριο καφέ, τσαγιού και μπαχαρικών», στον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο αυτού, με την επωνυμία «Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

4. Γνωμοδότηση σχετικά με την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον καθορισμό θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων για τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μετά από αίτημα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης σε τμήμα της οδού Οικονομίδου, εντός σχεδίου Τρίπολης.

Στα πρώτα δυο θέματα, η Δημοτική Κοινότητα ψήφισε θετικά, κατά πλειοψηφία, τις εισηγήσεις της υπηρεσίας που αναφέρουν να δοθεί η παράταση του ωραρίου λειτουργίας (δηλαδή η αναπαραγωγή μουσικής στους χώρους).

Για το τρίτο θέμα αποφασίστηκε, να παραπεμφθεί στο Δήμο Τρίπολης ο οποίος και θα ασχοληθεί νομικά με το θέμα (πρόταση του κ. Χατζόπουλου).

Για το τέταρτο και τελευταίο θέμα αποφασίστηκε να δοθούν οι θέσεις στάθμευσης για τους εισαγγελείς πρωτοδικών Τρίπολης, όπως ανέφερε και η εισήγηση.