Συνεδρίαση επιτροπής παρακολούθησης ΕΣΠΑ με απαντήσεις Νικολάκου σε Νίκα (vid)

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 16:10

Η 5η συνεδρίαση της Επιτροπής παρακολούθησης του ΕΣΠΑ πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Για την συνεδρίαση της Επιτροπής μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, η οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική την συνεδρίαση, ενώ εξήγησε πως το πρόγραμμα ολοκληρώνεται το 2013 και όχι το 2020 ενώ απαντώντας στον νεοκλεγέντα Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και σε δηλώσεις του σχετικά με την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, σημείωσε πως τα εύσημα τα έδωσαν στην Περιφερειακή Αρχή καθώς και στις Αναπτυξιακές της Πελοποννήσου τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Επεσήμανε δε πως δεν θα πρέπει ο κ. Νίκας να χρησιμοποιεί τον όρο “απεντάξεις έργων”, γιατί αυτό δεν χωρά στο ΕΣΠΑ, αντίθετα θα πρέπει να εντάσσονται έργα και να υπάρχει σκληρή δουλειά, όπως μέχρι τώρα, για την υλοποίηση όσο περισσότερων έργων γίνεται.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε πως τόσο η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” όσο και προσωπικά ο κ. Τατούλης θα είναι παρόντες σε κάθε επιτροπή παρακολούθησης του ΕΣΠΑ, ώστε να μην σταματήσει το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της κας. Νικολάκου στο βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 26. Juni 2019