Σειρά συναντήσεων του περιφερειάρχη Π. Νίκα στην Αθήνα, με Λιβανό, Στεφανή και Αυγενάκη

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 11:51

Σειρά σημαντικών συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη θα έχει σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου, στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, στον οποίο θα θέσει μεταξύ άλλων τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την κορινθιακή σταφίδα και το καρπούζι -λόγω και της πανδημίας-, ενώ θα συζητήσει επίσης μαζί του και την επιπλέον οικονομική ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας.Ακόμα, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, για διάφορα ζητήματα.

Τέλος, σήμερα Τετάρτη, ο Π. Νίκας θα μετάσχει στην Αθήνα σε σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση.

Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η προγραμματική σύμβαση για την διαμόρφωση στη Μεγαλόπολη πίστας μοτοκρός διεθνών προδιαγραφών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης φέτος στην αρκαδική αυτή πόλη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2021.