ΣΥΡΙΖΑ Aνατολικού Τομέα Τρίπολης| Για λόγους επικοινωνίας και μόνο η επίσκεψη Μητσοτάκη

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 09:22

Δελτίο Τύπου της Οργάνωσης Μελών Ανατολικού Τομέα Δήμου Τρίπολης ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,(20-07-2021)για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη:

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια περιοδείας του καλεσμένος του περιφερειαρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, επισκέφθηκε περιοχές της Μεσσηνίας και τη Τρίπολη.Την Αρκαδία την απασχολεί έντονα το θέμα του βίαιου και χωρίς σχέδιο κλεισίματος των μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Περιοχή απ’  όπου πέρασε χθες ο πρωθυπουργός προκειμένου να μεταβεί από τη Μεσσηνία στην Τρίπολη.

Πέρασε… αλλά δεν την επισκέφτηκε!!! Ίσως για αυτόν η Μεγαλόπολη να έχει ήδη σβήσει από τον χάρτη!! Το έχει δείξει άλλωστε με την πολιτική του, το επιβεβαίωσε και χθες με την απαξίωση και τη περιφρονησή  του.

Στην περιοχή μας έχουμε και αγροτική παραγωγή.

Ακούσαμε χθες τον πρωθυπουργό να μιλά για τη νέα ΚΑΠ.

Είπε ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών (επιδοτήσεις) αλλά να αναγάγουν οι αγρότες την ενασχόλησή τους και τα προϊόντα τους σε επενδύσεις.

Να επενδύσουν δηλαδή σε συνεταιρικά σχήματα με τη συμμετοχή ιδιωτών ως μέλη των συνεταιρισμών και με την οικονομική τους ευχέρεια που διαθέτουν να πάρουν τους συνεταιρισμούς υπό τον έλεγχό τους.

Δεν είπε όμως ότι οι εξαγωγές έχουν μειωθεί με την πολιτική του ενώ έχουμε αύξηση των εισαγωγών.

Ούτε για τις εξευτελιστικες τιμές των αγροτικών προϊόντων υπάρχει σχέδιο από την κυβέρνηση.

Αλήθεια ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του όταν δεν “άγγιξε”τα πιο σημαντικά ζητήματα για την περιοχή μας???

Μάλλον για λόγους επικοινωνίας και μόνο έγινε η επίσκεψή του και  για αυτό χρειάστηκε να δώσει η περιφέρεια 21.000 €  για την τηλεοπτική κάλυψη και τη διαφήμιση της επίσκεψής του.