Σμυρνιώτης: Ακόμα περιμένουμε την αντίδραση Τζιούμη για την απαράδεκτη αν όχι ακραία ρατσιστική συμπεριφορά του Αντιδημάρχου του

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 10:03

Συνέχεια στο θέμα που προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με φράση του Αντιδημάρχου κου Μακαρούνη κατά του Δημοτικού Συμβούλου κου Σωτήρη Παπαδημητρίου, δίνει με νέα ανακοίνωση ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Τρίπολη” κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, δηλώνοντας τα εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝ. 4488/2017, άρθρο 61, παράγραφος 1δ: « Κάθε φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα υποχρεούται να απέχει από πρακτικές, κριτήρια, συνήθειες και συμπεριφορές που συνεπάγονται διακρίσεις σε βάρος των ΑΜΕΑ».

Δυστυχώς  ακόμα περιμένουμε την αντίδραση του κ. Τζιούμη για την τουλάχιστον απαράδεκτη αν όχι ακραία ρατσιστική συμπεριφορά Δημοτικού του Συμβούλου και Αντιδημάρχου που απευθυνόμενος σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παπαδημητρίου τόλμησε να εκστομίσει την φράση: «Κάτσε κάτω, μου χαλάς την αισθητική».

Αντ’ αυτής ο κ. Αντιδήμαρχος με σημερινή του ανακοίνωση επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα κάνοντάς μας και μαθήματα συμπεριφοράς   με αναφορές σε «θορυβοποιούς», «οχλαγωγία» αλλά  και «ακουστική αισθητική» (sic).

Περιμένω έστω και τώρα την αντίδραση τόσο του κ. Τζιούμη όσο και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε διαφορετική περίπτωση απλά θα επιβεβαιώσουν ότι η κοινωνική αναπηρία, η αγένεια, η προσβολή, η ισοπέδωση, η έλλειψη παιδείας και σεβασμού είναι ανίκητες, αγιάτρευτες, δεν παλεύονται.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ