Σώθηκε η 14χρονη από τις Κολλίνες που είχε τραυματιστεί από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 21:44

Σώθηκε η 14χρονη από τις Κολλίνες που είχε τραυματιστεί πριν από λίγες ημέρες από έκρηξη φιάλης υγραερίου…

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του στο facebook ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης, ο οποίος ευχαρίστησε τους γιατρούς του Παναρκαδικού νοσοκομείου που έσωσαν την 14χρονη.Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στην ανάρτηση του:

“Επειδή αξίζει να αναδεικνύουμε όχι μόνο τα κακά, αλλά και τα καλά, να αναδεικνύουμε τις προσπάθειες εκείνες που μας κάνουν υπερήφανους και μας παρακινούν να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο….

Ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης αλλά και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, που με τις προσπάθειες και την αυταπάρνησή τους κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της 14χρονης από τις Κολλίνες Αρκαδίας, που λίγες μέρες πριν τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Ένα μεγάλο «μπράβο» και στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται πλέον το κορίτσι έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο και έχοντας μια καλή πορεία αποθεραπείας.

Οι «μάχες» που δίνουν καθημερινά οι γιατροί, οι νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό όλων των δομών του ΕΣΥ είναι πολλές κι εμείς οφείλουμε να τις αναγνωρίζουμε, αλλά και με όλες τις δυνάμεις μας να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!”