Σωτήρης Παπαδημητρίου: “Για ακόμα μια φορά, ανούσια φλυαρία από πλευράς διοίκησης του Δήμου, δια στόματος κ. Λαγού”

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 15:21

Την απάντηση του στα όσα ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Αντιδήμαρχος κ.Λαγός (δείτε την ΕΔΩ) έδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος (και πρώην Αντιδήμαρχος) κ.Παπαδημητρίου…

Η απάντηση του:Για ακόμα μια φορά, ανούσια φλυαρία από πλευράς διοίκησης του Δήμου, δια στόματος κ. Λαγού, με στόχο την παραμονή του ομιχλώδους τοπίου.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι εγώ ποτέ δεν έχω μιλήσει ή έχω περιπαίξει ή έχω υπονοήσει κάτι σχετικά με το επώνυμο του Αντιδημάρχου κ. Λαγού, (υπάρχουν άλλωστε όλα τα κείμενα στη δημοσιότητα), ούτε έχω κάνει αναφορά περί σεβασμού και όλα αυτά που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

Κατά δεύτερον, πράγματι σήμερα μετά από μέρες αφάνειας, εμφανίστηκε ο κ. Λαγός χωρίς όμως να πει κάτι σχετικά με το θέμα. Για άλλη μια φορά, νούμερα διάσπαρτα, άτακτα, χωρίς ουσία, τα οποία βέβαια, όλο τα ίδια παρουσιάζονται. Αυτά που ζητούμε όμως δεν μας τα λένε και δεν μας τα δίνουν.

Μέχρι να δοθούν τα εξοφλημένα τιμολόγια των Κτηνιάτρων στη δημοσιότητα (ούτως ή άλλως θα γίνει αυτό γιατί θα πρέπει να απαντηθεί η αίτησή μου με αρ. πρωτ 13805/28-05-21), κάθε άλλη δημοσιοποίηση ή ανακάτεμα αριθμών και ποσών δεν μπορεί να δώσει τη δυνατότητα ξεκάθαρης εικόνας.

Μέχρι τότε, Καλό μήνα!!!!!

Υ.Γ 1.
Θα έπρεπε ήδη να έχουν σταλεί τα στοιχεία στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και στον Εισαγγελέα, ΧΘΕΣ.
Υ.Γ 2.
Συνεχίζετε να κάνετε υπολογισμούς με τα ποσά αυτά και δεν θα βγει σε καλό.

Με εκτίμηση,
Σωτήρης Παπαδημητρίου