Σπουδαία νίκη στη Μυτιλήνη για Παναρκαδικό

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 23:46

Για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Παναρκαδικός το μεσημέρι του Σαββάτου 29/02 πέρασε «αλώβητος» από την έδρα του Αιολικού με σκορ 0-1 και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία και μαθηματικά πλέον.

Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα στο 37’ με τον Γιουκούδη και από εκεί και έπειτα με σωστή διαχείριση του ματς με συγκέντρωση και σοβαρότητα παρά τις λίγες στιγμές στην επανάληψη κράτησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα αναλλοίωτο το υπέρ-πολύτιμο αποτέλεασμα.ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεώργιος Μπαλαχούτης (Πειραιά).

ΒΟΗΘΟΙ: Γεώργιος Χριστοδούλου (Ημαθίας), Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης (Φωκίδας).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ηλίας Ντάφλος (Ανατολικής Αττικής).

ΤΕΡΜΑΤΑ: 37’ Γιουκούδης.

ΔΟΚΑΡΙΑ:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Π.Σ. (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας (55’ Τριλιανός), Βαλιός, Σπόλιαριτς, Παλαμούτσης, Κατσίκης (30’ Τσίπας), Τσουβαλτσίδης (68’ Μπάτιτς), Μπουρούς, Λαμπράκης (65’ Αλαγιάννης)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Στασινόπουλος, Μπινιώρης, Νάνος, Καπετανάκης, Στρέμπας, Τσιώλης, Κεσίδης, Γιουκούδης, Λυμπερόπουλος Ν. (90’+1’ Παπαλάμπρος), Αντωνόπουλος (79’ Μπάρδος).