Στ. Μέλλος: «Με νομικίστικα τερτίπια προσπαθεί να αποδράσει από την πραγματικότητα ο Κώστας Τζιούμης»

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 14:59

Με ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης  με τον συνδυασμό “ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ” του Γ.Σμυρνιώτη , Σταμάτης Μέλλος, παρεμβαίνοντας στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Τζιούμη και μετά τις δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, απάντησε τα εξής: 

Σε απάντηση των δηλώσεων του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Τζιούμη περί πανηγυρικής αθώωσης σε ποινική του υπόθεση που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας απλά επισημαίνω:

«Ουδέποτε υπήρξε πανηγυρική όπως ισχυρίζεται αθωωτική απόφαση για τα αδικήματα που κατηγορήθηκε ο κ. Τζιούμης -μεταξύ αυτών και της απάτης κατ’εξακολούθηση κατά ασφαλιστικού φορέα( Ο.Γ.Α)- γιατί απλά απέφυγε να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να αποδείξει την αθωότητά του παραδεχόμενος εν τοις πράγμασι την διάπραξη των αδικημάτων και επιστρέφοντας όλα τα χρήματα που αξίωνε με τη μήνυση που κατέθεσε ο Ο.Γ.Α., κάνοντας χρήση των ευνοϊκών για τους καταχραστές του Δημοσίου κ.τ.λ. φορέων διατάξεων του νόμου 4312/14.

Σας θυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση και σύμφωνα με την 587/2015 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης οι λοιποί 4 συγκατηγορούμενοί του που επέλεξαν να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη για τα ίδια αδικήματα καταδικάστηκαν.

Αφού δε θεωρεί την παραπάνω απόφαση «πανηγυρική» αθώωσή του ας δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το σκεπτικό της και όχι επιλεγμένα αποσπάσματα.

 

Σταμάτης Μέλλος

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης