Στη ΒΙΠΕ Τρίπολης η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Αρκαδίας (vid,ph)

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 14:52

Συμπαράσταση στους εργαζομένους του ΚΔΑΥ Τρίπολης 

Στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης και συγκεκριμένα στο χώρο έξω από το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών-ΚΔΑΥ, πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα, Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.Η συγκέντρωση των απεργών έγινε αρχικά στην πλατεία Πετρινού, αλλά στη συνέχεια, για συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΚΔΑΥ που έχουν αρκετά προβλήματα άλυτα, και έχουν προβεί σε απεργία, η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στη ΒΙΠΕ και έξω από το ΚΔΑΥ, για περιφρούρηση, όπως ειπώθηκε, του χώρου, ώστε να μην υπάρξει συνέχιση της προσπάθειας απεργοσπαστών, κάτι που έγινε, σύμφωνα με την κα. Πανούση, μέλος του ΠΑΜΕ Αρκαδίας, το πρωί της Τετάρτης από οχήματα που μετέφεραν απορρίμματα.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν τις ομιλίες τους έξω από τον χώρο του ΚΔΑΥ, με πρώτον τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου κ. Κολοβό και στη συνέχεια μίλησε ο κ.Αναστασόπουλος, εκ μέρους της ΔΑΣ, παράταξης του ΕΚΑ.

Τονίστηκε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει ο αγώνας να συνεχιστεί και οι εργαζόμενοι να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να κερδίσουν κάτι και να μην χάσουν και άλλα κεκτημένα μετά από αγώνες χρόνων.

Να σημειώσουμε πως οι εκπρόσωποι του ΚΔΑΥ δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση για την απεργιακή συγκέντρωση.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την συγκέντρωση.

Απεργιακή συγκέντρωση ΠΑΜΕ Αρκαδίας