Στην Αρκαδία και την Τρίπολη κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας (+vd)

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 17:57

Στην Αρκαδία και την Τρίπολη βρέθηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδειών που πραγματοποιούν στελέχη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. Το κλιμάκιο που επισκέφθηκε σήμερα την Αρκαδική πρωτεύουσα είχε ως επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριο Οικονόμου.

Μαζί τους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, η Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών κα Άννα Καραμανλή, ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Διονύσης Ακτύπης, καθώς και ο Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα κ. Θεόδωρος Κόλλιας και φυσικά ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνος Βλάσης.Η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας κα Βάλια Μαυραϊδοπούλου στη διάρκεια της απογευματινής συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε πριν τη Νομαρχιακή Συνέλευση στο ξενοδοχείο «Μαίναλον», τόνισε ότι με την περιοδεία κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα ο Έλληνας Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει πράξη το σύνθημα του πρόσφατου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας «Δίπλα σε Κάθε Πολίτη». Ο κ. Βλάσης τόνισε ότι οι επισκέψεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης δεν γίνονται τώρα, αλλά πραγματοποιούνταν και στο παρελθόν σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρά τις δυσκολίες με την πανδημία.

Το κλιμάκια βάσει τομέα αρμοδιοτήτων χωρίστηκαν σε τρία επί μέρους κλιμάκια πραγματοποιώντας κατ’ ιδίαν επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Αρκαδίας όπως στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και στο Δήμο Γορτυνίας, αλλά και στην Τρίπολη όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, αλλά και στην αγορά της πόλης έχοντας την ευκαιρία να μιλήσουν και με πολίτες και επαγγελματίες.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου όπως προαναφέρθηκε πραγματοποιήθηκε η Νομαρχία Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία των μελών του κλιμακίου που επισκέφθηκε σήμερα την Αρκαδική πρωτεύουσα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ.