Στην οικογένεια του Παναρκαδικού ο Σπύρος Λαγός!

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 22:01

Ο Σπύρος Λαγός προστίθεται στο τεχνικό επιτελείο του Παναρκαδικού, καθώς έπειτα από συζητήσεις με τον Πρόεδρο, Ηλία Καναβέτα και τον προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα, αναλαμβάνει χρέη αναλυτή και βοηθού.

Η ανακοίνωση της ομάδας:«Μετά το κάλεσμα συσπείρωσης του Προέδρου, Ηλία Καναβέτα, ανακοινώνουμε την προσθήκη του Σπύρου Λαγού στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Σπύρος, είναι γεννημένος στις 13 Νοεμβρίου του 1990 και θα βρεθεί στο πλευρό του προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα, ως αναλυτής και βοηθός.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C, προπονητής ακαδημιών (Arena Sports Club) και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Μαντινειακού στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Στο πρόσωπό του βλέπουμε έναν φέρελπι, Αρκά, τεχνικό που μέσω των σπουδών και των εμπειριών έχει όλα τα κριτήρια για μία πολυετή καριέρα στον χώρο.

Η εξαετής παρουσία του στον Παναρκαδικό, ως ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στην φουρνιά του τελικού Ερασιτεχνών, αλλά και της ανόδου στην τότε Γ’ Εθνική, μας γεμίζουν με αισιοδοξία για νέες επιτυχίες του Σπύρου Λαγού με το τριφύλλι στο στήθος!»