Στις εκδηλώσεις στο Βαλτέτσι ο Δημήτρης Βόσνος (ph)

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 11:37

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Βόσνος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής μάχης του Βαλτετσίου, από τιςσημαντικότερες μάχες της Ελληνικής Επανάστασης, που άνοιξε τον δρόμο για την άλωση της Τριπολιτσάς και στέφθηκε από τη νίκη των ελληνικών όπλων. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά, προετοίμασε το έδαφος για την άλωση.

Ο Δημήτρης Βόσνος δήλωσε ότι:«Το Βαλτέτσι, ορεινό χωριό του Δήμου μας και ορμητήριο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη είναι σταθμός στην ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης. Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τα ιερά χώματά του νιώθουμε τον παλμό της ιστορίας σε μια εποχή που χρειαζόμαστε όλοι οι Έλληνες την αισιοδοξία και τη δύναμη για τις καθημερινές μάχες, που δίνει ο καθένας μας. Η γενναιότητα των προγόνων μας γεμίζει με ελπίδα για το αύριο , για το μέλλον της χώρας. Τιμή και δόξα στους ήρωες μας!»

Βρεθήκαμε στις επετειακές εκδηλώσεις στο Βαλτέτσι. Η μάχη του Βαλτετσίου από τις σημαντικότερες της Ελληνικής Επανάστασης!

Gepostet von Δημήτρης Βόσνος – Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης am Sonntag, 19. Mai 2019