Κ.Τζιούμης στη ΔΡΤ: “Δεν μπορεί ο Δήμος να λειτουργεί με απαρχαιωμένους τρόπους” (video)

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 18:47

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μιλώντας για εμπαιγμό του Υπουργού στην πανεπιστημιακή κοινότητα.Στη συνέχεια μίλησε για την ΚΕΔΗΤ, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Η ΚΕΔΗΤ είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Εμείς αν μας εκλέξουν οι πολίτες, θα κάνουμε ότι μπορούμε από την πλευρά του Δήμου. Για να μπορέσει να επιβιώσει η ΚΕΔΗΤ θα πρέπει να μπει σε νέα Ευρωπαϊκά προγράμματα”, ενώ συμπλήρωσε: “Οι υπηρεσίες της ΚΕΔΗΤ έχουν υποβαθμιστεί, λόγω του σκανδάλου. Δέσμευση μας είναι , πως δεν θα κλείσει η ΚΕΔΗΤ”.

Επιπλέον ο κ.Τζιούμης αναφέρθηκε σε ακόμα μια δέσμευση του σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος, που αφορά στην δημιουργία ενός γραφείου το οποίο θα στελεχώνεται από υπαλλήλους του Δήμου με τα ανάλογα προσόντα ή ειδικούς συνεργάτες, που στόχο θα έχουν την ενασχόληση με ευρωπαϊκά προγράμματα, που μπορούν να φέρουν χρηματοδοτήσεις στο Δήμο.

Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα των απορριμμάτων, το όραμα του για μια ψηφιακή πόλη, καθώς και την ελεγχόμενη στάθμευση.

Τέλος τόνισε πως πρωταρχικός στόχος του ίδιου και των μελών της παράταξης του είναι η επίλυση των θεμάτων της καθημερινότητας για να μπορέσει ο Δήμος να επιστρέψει στην κανονικότητα και στη συνέχεια το να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες με στόχο την ανάπτυξη.

Δείτε την συνέντευξη: