Ταξίδι στα μουσικά μονοπάτια της δεκαετίας του ’60 στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019 19:06

Στα μουσικά μονοπάτια της χρυσής δεκαετίας του 60 θα μας ταξιδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 ( ώρα 6.00 μ.μ. ) στο φιλόξενο αίθριο χώρο του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η μουσική εκδήλωση της Δευτέρας εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Κέντρου για το 2019 και μπορούν να την παρακολουθήσουν οι φιλοξενούμενοι στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, οι συγγενείς τους αλλά και όλοι οι πολίτες της Τρίπολης αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.Η Διεύθυνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνεργάζεται δημιουργικά τα τελευταία χρόνια με τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και έχει βοηθήσει το Σύλλογο Μουσικών της Δημοτικής Φιλαρμονικής με διάφορες χορηγίες. Μία από αυτές ήταν και η εξασφάλιση ιματισμού για τους μουσικούς προκειμένου να έχουν ομοιομορφία στις αποστολές τους αλλά και στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις τους.

Ως ανταπόδωση αυτής της χορηγίας η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης σε συνεργασία πάντα με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ οργάνωσε αυτή τη μουσική βραδιά και καλεί όλο τον κόσμο να απολαύσει αυτό το αφιέρωμα στις μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του 60 τη Δευτέρα το βράδυ στις 8.

Μαζί με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης όσοι βρεθούν τη Δευτέρα 15/7/19 στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα απολαύσουν τη γνωστή τραγουδίστρια από την Τρίπολη Στεφανία Γατσάκου να ερμηνεύει όλες τις γνωστές επιτυχίες της δεκαετίας του 1960.

Τη Δευτέρα σας περιμένουμε όλους στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί. Το πάρτυ αρχίζει στις 8 το βράδυ και εσείς το μόνο που θα πρέπει να φέρετε μαζί σας είναι την καλή σας διάθεση και το χαμόγελό σας. Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς.

(Δελτίο τύπου)