Τελευταία νέα 05-06-2013 (ανανεώνεται συνεχώς)

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013 06:55

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 05-06-2013, Upload time: 09:55 π.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ & ΟΠΛΩΝ – ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ

Την 4-6-2013/09.30 στην Περαχώρα Κορινθίας, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα αποξηραμένων φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, (5) δισκία φαρμάκου, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, (1) φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου και κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων. Επίσης, όπως προέκυψε από την έρευνα, προαναφερόμενος είναι δράστης κλοπής, πράξη που έλαβε χώρα την 1-3-2013/05.30, στην ως άνω περιοχή.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε 10 αποφάσεις επιβολής διοικητικών προστίμων για παρατυπίες στις οποίες προέβησαν εταιρείες και παραγωγοί σε ό,τι αφορά στη διαδικασία βιολογικού τρόπου παραγωγής γεωργικών προϊόντων. Τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα που επέβαλλε – σύμφωνα με το άρθρο 11 της αριθ. ΚΥΑ 245090/2006 – η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών και Παραβάσεων με εισηγητή τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΟΠΕΓΕΠ) και εποπτεύουσα αρχή τη Διεύθυνση Βιολογικής Γεωργίας του ΥΠΑΑΤ, κυμαίνονται από 600 € έως 20.000 €, ανάλογα με το είδος της παράβασης, τον όγκο των διακινούμενων προϊόντων και την υποτροπή του παραβάτη.

Συγκεκριμένα, παραπέμφθηκαν στην Επιτροπή 10 υποθέσεις εταιρειών και παραγωγών στα προϊόντα των οποίων, είτε υπήρξε χρήση σημάτων που έφεραν ένδειξη αναφερόμενη στο βιολογικό τρόπο παραγωγής χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, είτε ευρέθησαν σε προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας μη επιτρεπόμενες ουσίες αγροχημικών ή υπολείμματά τους, είτε δεν διέθεταν άδεια λειτουργίας προκειμένου να συσκευάζουν, να εμπορεύονται και να αποθηκεύουν βιολογικά προϊόντα κ.ά. Επισημαίνεται ότι οι παραβάσεις διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούνται από τους εγκεκριμένους Οργανισμούς Ελέγχου και Πιστοποίησης στη βιολογική γεωργία.

———————————————-

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΓΙΑ ΟΑΕΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αθανάσιος Πετράκος, Κοδέλας Δημήτριος και Ζαχαριάς Κωνσταντίνος κατέθεσαν ως αναφορά προς το κ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων την υπ’ αριθμ Πρωτ:8862 επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος με θέμα «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΑΕΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ» (ΕΔΩ) και ζητούν την παραμονή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΑΕΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

———————————————-

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Τα άμεσα μέτρα ανακούφισης & αξιοπρεπούς διαβίωσης: 1) Ολική διαγραφή χρεών για όσους ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, 2) Απαγόρευση στις Τράπεζες να καταγγείλουν τη σύμβαση του δανείου και να προχωρήσουν σε κατάσχεση, 3) Οι δόσεις των τοκοχρεωλυσίων των δανείων να μην ξεπερνούν το 30% του πραγματικού διαθέσιμου μηναίου εισοδήματος, 4) Κατάργηση των χαρατσιών, 5) Αύξηση του αφορολογήτου, 6) Πρόγραμμα «Τροφή για όλους» με στόχο την κάλυψη βασικών αναγκών, 7) Κάλυψη όλων των αιτήσεων στους φρεφονηπιακούς σταθμούς, 8) Επαναφοράς της ενισχυτικής διδασκαλίας, 9) Φθηνότερα τιμολόγια στους πολίτες κοντά στα όρια της φτώχειας, 10) Μη διακοπή ρεύματος-νερού τηλεφώνου στην πρώτη κατοικία για οικογένειες με ελάχιστο εισόδημα, 11) Δωρεάν πρόσβαση σε πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη – νοσοκομειακή φροντίδα, 12) Δωρεάν μετακίνηση με αστικές συγκοινωνίες για ανέργους και άτομα με ελάχιστο εισόδημα, 13) Μείωση τιμής διοδίων.

———————————————-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Κ.Α ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ

Σε νέα παράνομη απόλυση εργαζόμενου και μέλους της Σωματειακής Επιτροπής προχώρησε ο εργοδότης της Εταιρείας «ΠΟΚΑΣ» στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης. Δεν μπορεί την ώρα που απολύει να προσλαμβάνει καινούριους. Δεν μπορεί να είναι μέσα στην παρανομία και να αντιμετωπίζει τους εργάτες σαν σκουπίδια. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας καλεί εργοδοσία να πάρει πίσω και αυτή την απόλυση και τις άλλες πριν δύο μήνες. Η Διοίκηση του Ε.Κ.Αρκαδίας στην συνεδρίαση της στις 3 Ιουνίου 2013 αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ώρης προειδοποιητικής Απεργίας από την έναρξη της βάρδιας (22:00) της 7 – 6 – 2013 με αιτήματα:

*Να σταματήσουν οι άδικες και αυθαίρετες απολύσεις *Την επαναπρόσληψη των απολυμένων *Κατώτερα όρια αποδοχών, το κατώτερο ημερομίσθιο και ο κατώτερος μισθός να είναι στο ποσό των 33,54 ευρώ και 751,41 ευρώ αντίστοιχα *Να δίνεται προκαταβολή ύψους 250 € στις 15 κάθε μήνα και η εξόφληση των αποδοχών να πραγματοποιείται μέχρι την 3η εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα *5ημερη εργασία από Δευτέρα έως Παρασκευή με 8 ώρες εργασία την ημέρα *Να γίνεται η πληρωμή των υπερωριών, νυχτερινών και αργιών συμφώνα με την εργατική νομοθεσία *Να γνωστοποιείται το πρόγραμμα εργασίας από την προηγούμενη εβδομάδα και οι βάρδιες να είναι κυλιόμενες *Να είναι ουσιαστικός ο ρόλος του Τεχνικού Ασφάλειας και του Ιατρού Εργασίας και να έρχεται σε επαφή με τους εργαζόμενους και το Σωματείο *Κατασκευή χώρων υγιεινής (τουαλέτες, λουτρά, αποδυτήρια , ιματιοφυλάκια, χώρος ανάπαυσης) στο χώρο εργασίας *Να χορηγούνται τα κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας που απαιτούνται για την κάθε θέση εργασίας (γάντια, φόρμες, παπούτσια, μάσκες, κράνη, κλπ.) και αφορούν στην ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.

———————————————

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΓΑ

Ο ΟΓΑ, προκειμένου να διευκολύνει τους αυτοτελώς απασχολουμένους ασφαλισμένους του που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση δόσεων και δεν πρόφτασαν να καταβάλλουν την τρέχουσα δόση εμπρόθεσμα (μέχρι τις 31 Μαΐου) θα δεχτεί να την καταβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, χωρίς καμιά επιβάρυνση. Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους μέσω ΕΛΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις- αποδείξεις που τους έχουν αποσταλεί.

Μέχρι την ημερομηνία αυτή θα μπορούν να τις πληρώνουν και μέσω της Τράπεζας Πειραιώς (ATEbank), με την προσκόμιση ειδικού εντύπου για την ΑΤΕ (ΚΜΠ 639). Η επόμενη δόση και η τρέχουσα εισφορά θα πρέπει να καταβληθεί κανονικά μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013.

———————————————

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑ-ΠΕΛ

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας «Καταναλωτικές συνήθειες και συμπεριφορά των κατοίκων της Τρίπολης την περίοδο της κρίσης», που εκπονήθηκε από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην «Οικονομική ανάλυση» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης, θα γίνει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

———————————————

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Δύο τμήματα επιπέδου Α1 ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στο Δήμο Τρίπολης το μήνα Μάιο. Τα μαθήματα, εάν υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον, μπορούν να υλοποιηθούν σε όλο το Νομό Αρκαδίας. Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι μετανάστες τις γνώσεις για την ομαλότερη ένταξη τους στην κοινωνία. Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών ), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών) και Β1 με έμφαση στην κατανόηση και παραγωγή προφορικού λόγου (διάρκειας 195 ωρών). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής, να προσκομίσουν φωτοτυπία διαβατηρίου/Φωτοτυπία άδειας παραμονής (Όσον αφορά τους υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν χρειάζεται άδεια παραμονής). Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν.

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: 1) Στην έδρα του Κ.ΔΒ.Μ του Δήμου Τριπόλεως (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως, οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού, Τρίπολη – τηλ. 2710 – 23.25.24 ,   καθημερινά εκτός Πέμπτης: 09:30-12:30, υπεύθυνος προγράμματος: Σπυρόπουλος Ηλίας).

———————————————

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής μαθητών, στο Μουσικό σχολείο. Θα προηγηθεί ενημέρωση των υποψηφίων την Τετάρτη 12 Ιουνίου το απόγευμα, επίσης στο χώρο του σχολείου. Αν κάποιος μαθητής ενδιαφέρεται να λάβει μέρος σε κατατακτήριες εξετάσεις μουσικών μαθημάτων για την εγγραφή του στις τάξεις Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου, πρέπει να καταθέσει σχετική αίτηση στο σχολείο μέχρι την 28η Ιουνίου 2013. Η διαδικασία κατατακτηρίων θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 235.440.

——————————————–

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α’ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑ.Σ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Η Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή (ΕΠΑ.Σ) Βοηθών Νοσηλευτών του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια», προκειμένου να προβεί στην εγγραφή μαθητών-τριών στην Α’ τάξη, σχολικού έτους 2013-14, καλεί τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν από 1-30 Ιουνίου και από 2-9 Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία της Σχολής, τις ώρες από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. Οι αιτήσεις με όλα τα δικαιολογητικά, υποβάλλονται από τον κηδεμόνα του μαθητή ή από τον ίδιο το μαθητή, αν είναι ενήλικος. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 233.174.

———————————————-

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

Η θεατρική ομάδα του συλλόγου των δασκάλων της Αρκαδίας, παρουσιάζει το έργο «Μια τρελή θεότρελη…πενηντάρα» σε διασκευή της ομώνυμης ταινίας, με την αείμνηστη Ρένα Βλαχοπούλου «Μια τρελή τρελή σαραντάρα», στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο από 6 έως 21 Ιουνίου (εκτός Σαββάτου και Κυριακής). Ώρα έναρξης 9:00 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη. Η παραλαβή καρτών εισόδου, καθημερινά 6-9 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο πνευματικό κέντρο. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Τις ημέρες των παραστάσεων οι κάρτες εισόδου θα ισχύουν ως τις 8:45 μ.μ αυστηρά.

———————————————–

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΤΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συναυλία σε δύο μέρη, θα πραγματοποιήσει το Αττικό Ωδείο Τρίπολης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013, στις 8:30 μ.μ., στπο Πολιτιστικό Κέντρο του κοινωφελούς Ιδρύματος «Μιχ. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ», στο Στάδιο Τεγέας. Το 1ο μέρος θα περιλαμβάνει μαθητική Συναυλία σχολικού έτους 2012-2013 και επίδειξη σόλο, με σύγχρονα και κλασικά έργα. Το 2ο μέρος θα περιλαμβάνει συναυλία-αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο. Παίζει η ορχήστρα του Μουσικού Τμήματος του Ιδρύματος. Καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κατραλής, Γιώργος Κρατημένος, Γιώργος Κότσικας. Παραγωγή: ΑΤΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οργάνωση: Κοινωφελές Ίδρυμα «Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο».

————————————————-

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Ε.Ο.Σ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης διοργανώνει ποδηλατική εξόρμηση στο Μαίναλο, την Κυριακή στις 9 Ιουνίου 2013. Θα γίνει επίσκεψη το Λιμποβίσι, το σπίτι του Κολοκοτρώνη και τη γύρω περιοχή και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η ποδηλασία προς το Χρυσοβίτσι, με ενδιάμεση στάση στην Παναγία στο Αρκουδόρεμα. Μήκος διαδρομής περίπου 8χλμ.

Φτάνοντας στο Χρυσοβίτσι θα γίνει επίσκεψη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας Μαινάλου. Αναχώρηση το πρωί της Κυριακής και ώρα 9.00 π.μ. από τα εντευκτήρια του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, Λαγοπάτη 43. Όσοι δεν έχουν τρόπο μεταφοράς του ποδηλάτου τους, θα πρέπει να ενημερώσουν έγκαιρα για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Όσοι επιθυμούν μετά το τέλος της περιήγησης να φάνε στο Χρυσοβίτσι, να το δηλώσουν, ώστε να ενημερωθεί η ταβέρνα σχετικά.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του Συλλόγου έως την Πέμπτη 6-6-2013, από ώρα 19.00 έως 21.00 και στα τηλέφωνα 2710-23.22.43 & 6974 219.674. Πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ Ο ΡΑΓΙΟΣ

Θετική η απάντηση του Αστέρα Τρίπολης στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε η Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Ρούμπεν Ράγιος. Στα ταμεία της ομάδας θα μπουν 800.000 ευρώ και πλέον απομένει η συμφωνία του Ισπανού με την ομάδα από το Ισραήλ.

———————————————–

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Σήμερα Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 5:00 μ.μ. στο γήπεδο του Φωστήρα, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, μεταξύ του Παναρκαδικού και του ΠΑΣ Λαμία. Δωρεάν λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την πλατεία Κολοκοτρώνη Τρίπολης, στις 2:00 μ.μ.

———————————————-

1ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΙΩΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, σε συνεργασία με το cycling for wine.gr & τη “Ζωή Ποδήλατο” Τρίπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, διοργανώνουν την Κυριακή 9-6-2013 στις 10 π.μ. τον «1ο ποδηλατικό γύρο Μαντινείας», με αφετηρία και τερματισμό τον Παλαιόπυργο. Σ’αυτόν τον 1ο ποδηλατικό γύρο θα υπάρξουν 3 διαδρομές: 1η Διαδρομή μήκους 46,7 χλμ: 10 π.μ. Έναρξη από τον Παλαιόπυργο – Στάση και γευσιγνωσία κρασιού στο κτήμα Καλόγρη στου Κάψια – Επίσκεψη και ξενάγηση στα σπήλαια του Κάψια – Επίσκεψη και στάση στην Αγία Φωτεινή και στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας με ενημέρωση και ξενάγηση από αρχαιολόγο – Στάση και γευσιγνωσία κρασιού στο οινοποιείο Σπυρόπουλου και μέσω Αρτεμισίου κατάληξη στο χωριό. 2η Διαδρομή μήκους 28,5 χλμ: 10 π.μ Έναρξη από Τρίπολη Πλατεία Άρεως με επικεφαλής “Ζωή Ποδήλατο” – Στάση στην Αγία Φωτεινή και στο Αρχαίο Θέατρο Μαντινείας με ενημέρωση και ξενάγηση από αρχαιολόγο – Στάση και γευσιγνωσία κρασιού στο οινοποιείο Σπυρόπουλου και μέσω Αρτεμισίου κατάληξη στον Παλαιόπυργο (Για την επιστροφή θα υπάρξουν λεωφορείο και φορτηγό για την μεταφορά των συμμετεχόντων από την Τρίπολη). 3η Διαδρομή μήκους 1,5 χλμ: 10.30 π.μ Για τους ερασιτέχνες και τους μικρούς μας φίλους που αγαπούν το ποδήλατο, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοβόλτα μέσα στον αμπελώνα του χωριού, όπου την άνοιξη το τοπίο είναι μαγευτικό. Όλοι οι συμμετέχοντες των διαδρομών θα λάβουν ένα αναμνηστικό για τη συμμετοχή τους. Αυτό που χρειάζεται είναι ποδήλατο, καλή διάθεση και χαμόγελο.

 

ΚΑΙΡΟΣ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

* Αίθριος καιρός θα σημειωθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25oC.

* Αυξημένη συννεφιά θα σημειωθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28oC.

* Αυξημένη συννεφιά θα σημειωθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29oC.

Πηγές: freemeteo.gr/Ελλάδα Καιρός/Ο καιρός τώρα/πρόβλεψη 7 ημερών/7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Τρίπολη