Τελευταία νέα 11-11-2014 (ανανεώνεται τακτικά)

Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 06:03

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11-11-2014, Upload time: 10:34 π.μ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Συνελήφθη, στις 10.11.2014 το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας (1) 38χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε δισκίο που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

—————————————————

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη, στις 10.11.2014 το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας, μία 42χρονη ημεδαπή, γιατί χρησιμοποιώντας τρεις μη γνήσιες σφραγίδες δημοτικής Αρχής, κατέθεσε υπεύθυνες δηλώσεις άλλου προσώπου ως δικαιολογητικά, στην ίδια δημοτική Αρχή. Οι σφραγίδες βρέθηκαν στην κατοχή της 42χρονης και κατασχέθηκαν.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕΧΡΙ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει ότι όσοι δικαιούχοι των Οικογενειακών Επιδομάτων, δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα αίτηση Α21 για το έτος 2014, να υποβάλουν μέχρι 18 Νοεμβρίου 2014, προκειμένου να συμπεριληφθούν στις πληρωμές που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2014.

—————————————————

EΣΠΑ – ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ, ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Κατά 14,82% αυξήθηκε, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία (αρχές Νοεμβρίου), το ποσοστό απορρόφησης επί των πληρωμών, του συγχρηματοδοτούμενου από το ΕΣΠΑ σκέλους ,του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013. Συγκεκριμένα, με βάση στοιχεία που παρουσίασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, από την αρχή του 2014 και μέχρι σήμερα έχουν εκταμιευτεί κονδύλια ύψους 3.920.260.000 ευρώ για έργα ΕΣΠΑ και λοιπά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, ενισχύοντας την αγορά με σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ πόρους επιπλέον, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ο κ. Κωνσταντινόπουλος επανέλαβε την πρόθεση και την συνεχή προσπάθεια των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΝ και του ιδίου προσωπικά, για την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ μέχρι τις 31/12/2015 ώστε να «δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή ώθηση στην αγορά και να μην χαθεί ούτε ένα ευρώ από τη χώρα».

—————————————————

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑ-ΠΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΙΠΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, στις 5:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Αυτοδιοίκηση και Τοπική Ανάπτυξη: Ευκαιρίες Ανάπτυξης των Καλλικρατικών Δήμων».

Τους στόχους της ημερίδας καθώς και την συμβολή του Πανεπιστημίου στην υποστήριξη των Καλλικρατικών Δήμων θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Kαθηγητής Θάνος Κριεμάδης, ενώ για την συμβολή της Αυτοδιοίκησης στην Τοπική Ανάπτυξη θα μιλήσουν η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Ευρώτα κ Γιάννης Γρυπιώτης, ο πρώην Νομάρχης Λακωνίας κ. Κώστας Φούρκας, η πρώην περιφερειάρχης κ. Αναστασία Κανελλοπούλου. Τα χρηματοδοτικά μέσα για την τοπική ανάπτυξη κατά την νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020 εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα παρουσιάσει το στέλεχος της ΔΑ κ. Παναγιώτης Κούτρης, ενώ η κ Αναστασία Σιούτου, στέλεχος του Δήμου Σπάρτης, θα αναδείξει την συμβολή των διοικητικών μεταρρυθμίσεων στην τοπική ανάπτυξη. Τέλος ο γιατρός κ Κώστας Στεφάνου και ο επιχειρηματίας κ Γιώργος Τσιμπίδης θα παρουσιάσουν την συμβολή του πολιτιστικού τουρισμού και των τοπικών brands στην δημιουργία προϋποθέσεων για την τοπική ανάπτυξη. Στο κλείσιμο των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης εκ μέρους του Πανεπιστημίου.

—————————————————- 

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 12/11/2014 και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, Ισαάκ και Σολωμού 18 στη Τρίπολη. Θέμα: «Η πιλοτική εφαρμογή του ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος στην Αρκαδία».

—————————————————–

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ε.Α.Π ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Aπό την 1η Νοεμβρίου 2014 βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6 Προπτυχιακά και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (γενική κατηγορία) και για 6 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (κατηγορία ΑΜΕΑ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2015. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. στο διαδίκτυο www.eap.gr, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες και στη συνέχεια να υποβάλουν την αίτησή τους, αποκλειστικά μέσω τουδιαδικτύου, από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως τη 10η Δεκεμβρίου 2014. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την απόκτηση των απαραίτητων πληροφοριών και οδηγιών αλλά και για την υποβολή της αίτησης, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 10.00π.μ.-18.00μ.μ., με την Πύλη-Πόλο Περιφέρειας Πελοποννήσου του Ε.Α.Π. στην Τρίπολη, στο τηλέφωνο 2710 230263, ή να επισκέπτονται τα γραφεία αυτής, στο «Πετροπούλειο» Κληροδότημα, Μαλλιαροπούλου 1, Τρίπολη. Τέλος, σημειώνεται ότι η δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ., στα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών (κτίριο Διοίκησης).

—————————————————

ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΜΣ ΤΟΥ ΠΑ-ΠΕΛ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστη­μίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 15 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Οι υποψήφιοι-ες οφείλουν να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας έως τις 15-12-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά (Διεύθυνση Γραμματείας ΠΜΣ: Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ. 23100). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Άννα Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 –14:00, τηλέφωνο: 27310-89670, Φαξ: 27310-89656, ιστοσελίδα http://sparti.uop.gr/~toda/indexmtp2.html και email: akourtes@uop.gr.

—————————————————–

ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, ξεκινά την υλοποίηση ομάδας ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ανέργων. Η ολοένα αυξανόμενη ανεργία και η οικονομική κρίση που βιώνουμε, έχει δυσχεράνει σημαντικά την καθημερινότητα όλων μας. Εκτός από τις οικονομικές δυσκολίες που καλείται κάποιος να διαχειριστεί, συχνά αντιμετωπίζει και ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες, όπως έντονο άγχος, φοβίες, κατάθλιψη, δυσκολίες στην επικοινωνία, ενδοοικογενειακές συγκρούσεις.

Στόχος της ομάδας είναι η ψυχολογική υποστήριξη και συναισθηματική ενδυνάμωση των ανέργων, η διαχείριση των ψυχολογικών εντάσεων που προκύπτουν από την ανεργία, καθώς και η συμβουλευτική ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία σε ένα ομαδικό πλαίσιο να λάβουν ψυχολογική στήριξη, να διαχειριστούν το άγχος που γεννά η απώλεια της εργασίας, να μάθουν να κατανοούν τα συναισθήματά τους και να αναζητούν πηγές υποστήριξης. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Αποστολοπούλου 2, Τρίπολη). Έναρξη των συναντήσεων της ομάδας: Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.00 – 13.00. Συντονίστριες της ομάδας θα είναι η κα Αναστασία Μπεντεβή, Κοινωνιολόγος και η κα Ιωάννα Σίδερη, Ψυχολόγος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο Κέντρο Πρόληψης (τηλ.: 2710-235243 από 8:30-15:00).

——————————————————

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΠΕ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Το ΚΠΕ Καστρίου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, άξονας προτεραιότητας 7», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, σχεδιάζει την υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, με θέμα: «Γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών στο Μαίναλο». Η Ημερίδα απευθύνεται σε όσους/όσες θα ήθελαν να γνωρίσουν τον κόσμο των μανιταριών, τους κινδύνους που εμπεριέχουν και τον αειφορικό τρόπο συλλογής τους. Θα πραγματοποιηθεί στη Βυτίνα, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας και σε δασικό μονοπάτι της περιοχής. Οι ώρες διεξαγωγής της ημερίδας είναι από 9:00 π.μ. έως 15:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ΚΠΕ Καστρίου: 2792022004 ή να επισκεφθείτε τον ιστότοπό του: http://kpe-kastr.ark.sch.gr/site/. Στον παραπάνω ιστότοπο θα βρείτε την πρόσκληση, το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής της Ημερίδας.

————————————————–

«ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ» ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, διοργανώνει στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού μουσικό εργαστήρι για παιδιά, με τίτλο «Οι ήχοι των συναισθημάτων». Το εργαστήρι απευθύνεται σε μαθητές πρώτης σχολικής ηλικίας (Α’ και Β’ Δημοτικού) και στοχεύει αφ’ ενός, στην επαφή των μαθητών με τη μουσική αφ’ ετέρου, στην εμπέδωση του ότι μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα και συμπεριφορές μέσω των μουσικών ήχων. Το εν λόγω πρόγραμμα, που θα υλοποιηθεί με ευθύνη της καθηγήτριας μουσικής του Εθνικού Ωδείου, Σύνθιας Μπαγιώκου, θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα δίωρα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στις 16 και 30 Νοεμβρίου και στις 14 και 21 Δεκεμβρίου 2014. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Τα παιδιά θα προσέρχονται και θα αποχωρούν από το Μουσείο με τη συνοδεία γονέων, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Μουσείου καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του προγράμματος.

————————————————–

4η ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ

Η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων, με απόφαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, διοργανώνει την «4η Ημερίδα κατά των Ναρκωτικών τη ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ». Η Ημερίδα αυτή διοργανώνεται μαζί με την Υπουργό Υγείας και Πρόνοιας, κ. Κατερίνα Παπακώστα, υπεύθυνη για την καταπολέμηση των Ναρκωτικών του Υπουργείου Υγείας και τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αρκαδίας, κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα. Η Εκδήλωση θα γίνει στο Ξενοδοχείο “ΤΙΤΑΝΙΑ”, στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6.00 μ.μ. Στην Ημερίδα αυτή έχουν κληθεί και θα μιλήσουν Καθηγητές Πανεπιστημίου, εντεταλμένοι και ειδικευμένοι στο θέμα των ναρκωτικών ουσιών. Επίσης έχουν κληθεί και θα συμμετάσχουν οι Οργανώσεις που είναι κατά των ναρκωτικών, ο ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΕΘΑ και “18 και άνω”. Η ΠΕΑ απευθύνει κάλεσμα σε όλους, να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα και το σκοπό της ημερίδας που είναι η ενημέρωση, η πρόβλεψη, η καταπολέμηση και η αποκατάσταση των χρηστών. Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Το θέμα αγγίζει τη διπλανή μας πόρτα».

—————————————————

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

H Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, που φέτος συμπλήρωσε τριάντα χρόνια ζωής, θα παρουσιάσει, γιορτάζοντας αυτή την επέτειο, την επίκαιρη επιθεώρηση “Παρά δέκα τεσσαράκοντα”, που είναι κατά σειράν και το 59ο έργο της ομάδας. Θα δοθούν συνολικά 9 παραστάσεις, από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Ώρα έναρξης 9 μ.μ.-για τις καθημερινές- και 8 μ.μ.- για τα Σαββατοκύριακα. Κράτηση θέσεων από τις 11 Νοεμβρίου, στο φουαγιέ του Θεάτρου και κατά τις ώρες 7-9 μ.μ.

—————————————————-

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΛΟΥΚΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου, στου Λουκά Μαντινείας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στις 6:00 μ.μ., θα ψαλεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει Λιτανεία της Ιερής Εικόνας του Αγίου. Ανήμερα της εορτής, Πέμπτη 13 Νοεμβρίου και ώρες 7:30 – 10:00 π.μ., θα ψαλεί Όρθρος και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Των Ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει, με την άδεια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλεξάνδρου, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο Αστέρας δεν τα κατάφερε τη Δευτέρα στο Περιστέρι, αφού ηττήθηκε από τον Ατρόμητο 4-3 ως αποτέλεσμα της κούρασης από τις συνεχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και των απουσιών που είχε (Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μάσα, ενώ ο Μπαντιμπανγκά τραυματίστηκε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού). Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 18ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ούμπιντες από τα δεξιά ο Καραμάνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καραμάνος, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κοσίσκι, ο Ζησόπουλος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή και ο επερχόμενος Ναπολεόνι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Αστέρας βγήκε μπροστά για να πιέσει περισσότερο και να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, στην προσπάθεια του να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αγώνα με αξιώσεις. Στο 30΄ ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε πέναλτι του Φυτανίδη σε σπρώξιμο στον Μπαράλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάρα που μείωσε σε 2-1. Η αναμέτρηση απέκτησε τρομερό ρυθμό με τον Αστέρα να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και τον Ατρόμητο να περιμένει κάποια αντεπίθεση. Στο 44΄ ο Παπάζογλου έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Ναπολεόνι που μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Αστέρα και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο 55΄ ο Ούμπιντες σε μια κούρσα του από τα δεξιά σέντραρε και ο Ναπολεόνι με μια εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα κάνοντας το 4-1 κάνοντας το πρώτο του χατ-τρικ στα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Αστέρας μείωσε στο 80ο λεπτό σε 4-2 όταν ο Γιαννιώτας κέρδισε την μπάλα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και στο σωστό timing πάσαρε στον Μπαράλες που δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Νίκο Φερνάντεζ με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Ατρόμητου (4-3). Διαιτητής:Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

—————————————————-

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία Αναρρίχησης του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης. Οι ώρες λειτουργίας της πίστας αναρρίχησης για τους μικρούς μας φίλους, είναι Δευτέρα 7.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ. και Παρασκευή 6.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ. Εγγραφές και πληροφορίες κάθε Δευτέρα 7.00 μ.μ. έως 8.00 μ.μ. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 2710-232243, στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδας μας στο facebook (ΕΟΣ Τρίπολης).

—————————————————–

Ο Ε.Ο.Σ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί στην εκδρομή που διοργανώνει στο Μπόροβετς της Βουλγαρίας, από 2 έως 7 Ιανουαρίου 2015. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6937031237. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr.

ΚΑΙΡΟΣ

– Συννεφιά με ηλιοφάνεια θα σημειωθεί την Τρίτη 11 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18oC.

– Συννεφιά θα σημειωθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18oC.

– Αρκετά σύννεφα με διαστήματα ηλιοφάνειας θα σημειωθούν την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19oC.

Πηγές: freemeteo.gr/Ελλάδα Καιρός/Ο καιρός τώρα/πρόβλεψη 7 ημερών/7-ήμερη πρόγνωση καιρού για Τρίπολη