Θ. Πετράκος από την Τρίπολη: «Η ΛΑΕ ενοχλεί το σύστημα» (vid)

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 18:27

Η μόνη πολιτική δύναμη που σέβεται την λαϊκή ετυμογηγορία και τηρεί τις δεσμεύσεις της

Θα κατέβουμε με ψηφοδέλτιο δικό μας στις Περιφερειακές Εκλογές ενώ στις δημοτικές απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμειςΕν όψει της επίσκεψης του Ευρωβουλευτή της ΛΑΕ Νίκου Χουντή την Παρασκευή στην Τρίπολη το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Θανάσης Πετράκος μαζί με άλλα στελέχη πραγματοποίησε περιοδεία στην Τρίπολη, σε καταστήματα, υπηρεσίες και σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ.Πετράκος το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στο ΕΚΑ.

Αφού κάλεσε τον κόσμο να παρευρεθεί στην ομιλία του Ευρωβουλευτή Νίκου Χουντή στην συνέχεια μίλησε για διάφορα θέματα, όπως οι εκλογές, τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο αλλά και για τους υποψήφιους που υποδεικνύουν τα κόμματα ως  “καπέλο” στους πολίτες.

Επεσήμανε πως η Λαϊκή Ενότητα στις Περιφερειακές Εκλογές θα κατέλθει με το δικό της ψηφοδέλτιο την “Αριστερή Πρωτοβουλία”, που ήδη έχει δύο περιφερειακούς συμβούλους στο ΠεΣυ Πελοποννήσου, ενώ στους δήμους απευθύνουν κάλεσμα για συμπόρευση σε όλες τις Αριστερές-Αντιμνημονιακές Δυνάμεις.

Δήλωσε πως ο ρόλος της ΛΑΕ είναι πιο σημαντικός τώρα και εξέφρασε την απορία του και την δυσαρέσκειά του για την δίωξη του αρχηγού του κόμματος, του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τονίζοντας πως “αυτό είναι πρωτοφανές, αλλά η ΛΑΕ ενοχλεί”.

Σημείωσε ακόμα πως η ΛΑΕ παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της και τιμά την λαϊκή ετυμηγορία κάτι που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα σκουπίδια ανέφερε πως δεν γίνεται να υλοποιηθεί το έργο ΣΔΙΤ γιατί μεταξύ άλλων είναι ακριβό και δεσμεύει τους πολίτες για πολλά χρόνια.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Πετράκου στο βίντεο. Να αναφέρουμε πως μαζί του ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σαράντος Αλεξανδρής.