Θ.Πετράκος στη ΔΡΤ: “Δικαιολογημένη η κριτική μας στο πρόσωπο του Νίκου Γόντικα – Δεν έχει ασυλία”(ήχος)

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 12:05

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου” κ.Θανάσης Πετράκος.

Αρχικά ο κ.Πετράκος αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον κ.Γόντικα, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Με τον κ.Γόντικα εμείς δεν έχουμε κάποιο θέμα γενικώς. Έχουμε αναδείξει και πολλές φορές από κοινού θέματα, γιατί θεωρούμε πως βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων”, ενώ πρόσθεσε: “Τον συμμερίζομαι και τον καταλαβαίνω σαν άνθρωπο τον κ.Γόντικα, αλλά ως πολιτικό τον θεωρώ λάθος. Δεν κάνουμε πολιτική με βάση τα προβλήματα ή την αντιπάθεια που έχουμε με κάποιον”.Παράλληλα ο κ.Πετράκος μίλησε για τα ψέματα – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος – του κ.Γόντικα, αλλά και το πως ξεκίνησε αυτή η κόντρα μεταξύ τους.

“Εμείς δεν έχουμε μέτωπο κατά του Νίκα ή κατά του Τατούλη. Εξετάζουμε το κάθε θέμα”, δήλωσε στην συνέχεια, ενώ μίλησε και για τον εκλογικό νόμο, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως το ΠεΣυ Πελοποννήσου έλαβε μια πολύ σημαντική απόφαση, ανοίγοντας τον δρόμο και για τα υπόλοιπα Περιφερειακά Συμβούλια.

Τέλος ο κ.Πετράκος αναφέρθηκε και στην παραίτηση της Μαργαρίτας Σπυριδάκου, χαρακτηρίζοντας την ως μια “παραίτηση αξιοπρέπειας” γνωστοποιώντας παράλληλα, πως και η εκπρόσωπος της δικής του παράταξης, θα παραιτηθεί ως ένδειξη υποστήριξης, ενώ μίλησε και για τους κλυδωνισμούς στην παράταξη Τατούλη.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: