Τιμήθηκε στα δημοσιογραφικά βραβεία της χρονιάς ο «40άρης!» (ήχος)

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 10:30

Την τιμητική της είχε η Αρκαδική δημοσιογραφία στην ετήσια εκδήλωση των 19ων Αθλητικών Δημοσιογραφικών βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), καθώς ένα από τα δικά της παιδιά, ο Σταύρος Κουκάκης, τιμήθηκε για το βιβλίο του «Η Ιστορία Ενός 40άρη».

H ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική στιγμή, τόσο για το βιβλίο, όσο και προσωπικά για τον ίδιο τον Σταύρο Κουκάκη έρχεται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από τον δημοσιογράφο-συγγραφέα και τους συνεργάτες του στην έκδοση του βιβλίου.Το βιβλίο αναφέρεται στην ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού και το πώς ξεκίνησε από τα ανοικτά γήπεδα το 1976, καταγράφοντας όλη την πορεία της ομάδας μέχρι την παρουσία της στην κορυφαία εθνική κατηγορία.

Στις 320 σελίδες του βιβλίου, υπάρχουν καταγεγραμμένοι όλοι οι αγώνες του Αρκαδικού, 350 φωτογραφίες που θυμίζουν στους παλιότερους και βοηθάνε στο να μάθουν οι νεότεροι και 40 ιστορίες με ανθρώπους και γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία του Αρκαδικού.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων και μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ευάγγελος Τάτσης, η Πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ Γιώτα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο Α’ και ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τσαλαπάτης και Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος , η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και η Γενική Γραμματέας Βούλα Ζυγούρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Περικλής Βασιλάκης και πολλοί δημοσιογράφοι.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βραβεύεται από τον ΠΣΑΤ αθλητικός συντάκτης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

epainos-koukakis

koukakis_epi-tis-ousias

Στην εκπομπή «Επί της Ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, με το Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Σταύρος Κουκάκης, όπου μίλησε για την βράβευσή του αλλά και για το βιβλίο του «Η ιστορία ενός 40άρη». Στην συζήτηση συμμετείχε και ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού, Θοδωρής Τσούτσος.

Ακούστε την συνέντευξη: