Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κέντρο Πρόληψης (+ph, vd)

Παρασκευή, 8 Φεβρουάριος 2019 22:24
ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο της πλατείας Άρεως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Πρόληψης. Μια όμορφη εκδήλωση στην οποία παρουσία έδωσε αρκετός κόσμος, αλλά και πρόσωπα της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και συνδυάστηκε από μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κεντρικού προσκεκλημένου από τους ανθρώπους του Κέντρου Πρόληψης, Καθηγητή Εγκληματολογίας κ. Ιωάννη Πανούση.

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η εκδήλωση ξεκίνησε μ’ έναν χαιρετισμό του Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης κ. Δημήτρη Βόσνου για την εκδήλωση αλλά και ένας σύντομος απολογισμός του Κέντρου την προηγούμενη χρονιά. Στη συνέχεια στο κυρίως μέρος της εκδήλωσης ο κ. Πανούσης πραγματοποίησε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «Η πρόληψη μας αφορά όλους».

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του προσκεκλημένου Καθηγητή απέσπασε την προσοχή των παρευρισκόμενων που στη συνέχεια απεύθυναν αρκετά είναι αλήθεια ερωτήματα για το πολύ σημαντικό θέμα της πρόληψης στις εξαρτήσεις.

Στη συνέχεια η εκδήλωση περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Πρόληψης, με τις ευλογίες της εκκλησίας. Παράλληλα σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ιωάννης Αγγελάκος.