Το 1ο βραβείο η περιφέρεια Πελ/σου στην 29η Philoxenia (ph,vid)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 17:16

Με το βραβείο της καλύτερης δημιουργίας για το περίπτερό της, επέστρεψε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, από τη Θεσσαλονίκη η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συμμετείχε στην 29η Philoxenia που φέτος πραγματοποιείτο μαζί με την έκθεση Polis.Η ικανοποίηση για την πολύ καλή παρουσία της Περιφέρειας σε τουριστική έκθεση εκφράστηκε και στις δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχου Ντίνας Νικολάκου, στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Η κα. Νικολάκου τόνισε πως η Περιφέρεια συμμετέχει σε κάθε μεγάλη τουριστική έκθεση, εντός και εκτός συνόρων, με σκοπό να παρουσιαστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως ένας τουριστικός προορισμός για όλο το χρόνο. Μάλιστα ανέφερε πως όσοι πέρασαν από το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ντόπιοι και ξένοι, έμειναν κατενθουσιασμένοι ενώ εντυπωσίασαν και τα events που διοργάνωσε η αντιπροσωπεία.

Όπως σημείωσε η κα. Νικολάκου η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει πλέον διαφημιστεί και έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός και ήδη υπάρχουν αυξημένες κρατήσεις για την νέα τουριστική περίοδο, ενώ έχει όπως ειπώθηκε από λάτρη της Πελοποννήσου, “δημιουργήσει πλέον το δικό της μύθο”.

Από την Τρίτη η κα. Νικολάκου και οι συνεργάτες της θα συμμετάσχουν σε άλλη τουριστική έκθεση στην Πολωνία, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι η τιμώμενη Περιφέρεια.

Η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε τέλος πως η προσπάθειά τους για περαιτέρω τουριστική προβολή της Περιφέρειας θα είναι συνεχής αφού θέλουν όλο και περισσότεροι επισκέπτες να έρχονται στην Πελοπόννησο και να την γνωρίζουν από κοντά…

Ε.Τ