Το Deree ανοίγει “πόρτες”… και στην Τρίπολη! (ph/vid)

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 13:06

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα,το Deree – The American College of Greece ξεκίνησε το ταξίδι του για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 με πρώτο σταθμό την Τρίπολη!

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο, αποσκοπούσε στην ενημέρωση όσων επιθυμούν να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδου σπουδές, καθώς και στους γονείς τους.Σύμβουλοι εγγραφών, καθηγητές, φοιτητές και απόφοιτοι,παρουσίασαν αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree.

Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα 28 καινοτόμα ακαδημαϊκά προγράμματα, αλλά και τις υποτροφίες που υπάρχουν για νέους με καταγωγή από την Αρκαδία και την ευρύτερη περιοχή.

Επιπλέον, έμαθαν για τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε πολυεθνικές εταιρείες-κολοσσούς, τη δυνατότητα παράλληλης φοίτησης στο Deree με τα ελληνικά ΑΕΙ/ΑΤΕΙ για ένα ακόμη πτυχίο ή μία υποειδίκευση, που θα ενισχύσουν τις γνώσεις του φοιτητή, τη νέα πρωτοποριακή αίθουσα προσομοίωσης χρηματοπιστωτικών συναλλαγών (SimulatedTradingRoom), μοναδική στο είδος της στην περιοχή τής ΝΑ Ευρώπης.