Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων “Ανέλιξη” έκοψε την πίτα του (ph/vid)

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 18:23

Το κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε Αρκαδίας “Ανέλιξη” έκοψε την πίτα του το πρωί της Κυριακής στην Τρίπολη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του κέντρου Δημήτρης Βόσνος, ο οποίος μίλησε για τους στόχους και τις δράσεις του κέντρου, κάνοντας και έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι σήμερα πορείας του και ευχαριστώντας παράλληλα και δημόσια τους συνεργάτες του για τον ζήλο που επιδεικνύουν, προκειμένου το κέντρο “Ανέλιξη” να προσφέρει την μέγιστη δυνατή βοήθεια, σε όσους το έχουν ανάγκη.Στην συνέχεια αφού διαβάστηκαν οι επιστολές των τριών βουλευτών της Αρκαδίας οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, στο βήμα ανέβηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και υπογράμμισε, πως από την πλευρά της Περιφέρειας δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στην βοήθεια που δίνει και θα κληθεί να δώσει και μελλοντικά για την λειτουργία του κέντρου πρόληψης, καθώς τα θέματα κοινωνικής πολιτικής αποτελούν – όπως τόνισε – προτεραιότητα.

Για την σπουδαία αποστολή που επιτελεί το κέντρο πρόληψης έκανε λόγο στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. “Ο ρόλος του κέντρου σας είναι εξαιρετικά σημαντικός. Το κέντρο πρόληψης Αρκαδίας θεωρείται και δικαίως ένα από τα κέντρα με την σπουδαιότερη δράση στην χώρα μας. Ο Δήμος Τρίπολης θα είναι δίπλα σας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.