Τρ. Σωτηρόπουλος: “Η μεγαλύτερη βράβευση για το Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι η καθημερινή εμπιστοσύνη των ακροατών”

Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 16:04

Στο πλαίσιο του 3ου πανελλήνιου συνεδρίου δημοτικών ΜΜΕ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης βραβεύτηκε για την πρωτοβουλία της να ενώσει όλα τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης (ραδιόφωνα και τηλεοράσεις), οργανώνοντας μάλιστα το 1ο πανελλήνιο συνέδριο στην Τρίπολη, τον Ιούλιο του 2016.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Δήμου Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Τα τελευταία χρόνια η δουλειά που γίνεται στο Ραδιόφωνο του Δήμου Τρίπολης αναγνωρίζεται πανελλαδικά δικαιώνοντας την φιλότιμη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι αλλά και οι εθελοντές – παραγωγοί μας.

Μετά την βράβευση της Δημοτικής μας Ραδιοφωνίας από το ίδρυμα Μπότση για τα 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ήρθε η βράβευση από την Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας.

Η βράβευση αυτή έγινε διότι η Δημοτική μας Ραδιοφωνία διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στην Τρίπολη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών ΜΜΕ συμβάλλοντας έτσι τόσο στην ίδρυση της Ένωσης όσο και στην κοινή δράση όλων των Δημοτικών Ραδιοφώνων και Τηλεοράσεων της χώρας. Το βραβείο παρέλαβα προχθές (12/5/18) από το Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκο Μπάμπαλο, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε θερμά τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τη σημαντική πρωτοβουλία που πήρε και ένωσε όλα τα Δημοτικά ΜΜΕ της Ελλάδας.

Θέλω να διευκρινίσω ότι αυτή η βράβευση σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπική αλλά ανήκει σε όλους τους συνεργάτες που έχω στο Ραδιόφωνο του Δήμου Τρίπολης (Διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές). Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να έχω κάνει τίποτα μόνος μου. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη που παρέχουν με τις αποφάσεις τους στο Δημοτικό μας Ραδιόφωνο.

Αυτή η βράβευση από ανθρώπους του δημοσιογραφικού χώρου και του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης δημιουργεί σε όλους μας μεγαλύτερες ευθύνες για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στοχεύοντας πάντα στην αντικειμενική ενημέρωση και την ποιοτική ψυχαγωγία των πολιτών της Τρίπολης και της ευρύτερης περιφέρειας.

Η μεγαλύτερη πάντως βράβευση για όλους εμάς τους ανθρώπους του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης είναι η καθημερινή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ακροατές. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που μας έχει ανεβάσει ψηλά τόσο σε επίπεδο αξιοπιστίας όσο και σε επίπεδο ακροαματικότητας.

Ένα ευχαριστώ από όλους εμάς για όλους εσάς ίσως να είναι λίγο αλλά αυτό το ευχαριστώ να είστε σίγουροι ότι είναι γνήσιο και ειλικρινές.

Σας ευχαριστούμε όλους».