«Τρέχοντας στο Κάστρο του Ναυπλίου– Nafplio Castle Run» -Επίσημα αποτελέσματα

Παρασκευή, 7 Δεκέμβριος 2018 16:26
Δρομείς κατά την ανάβαση του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο, Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου η πόλη του Ναυπλίου εορτάζει την απελευθέρωση του κάστρου Παλαμηδίου και της πόλης από τους Τούρκους . Στα πα πλαίσια των εορτασμών της πόλης έγινε ο "Παλαμήδειος Άθλος" , ένας αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χιλιομέτρων . Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει την κάθοδο του Παλαμήδειου Λόφου μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό στο κέντρο του Ναυπλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο web site της Διοργάνωσης: https://www.nafpliocastlerun.gr/results2018/

 

Οι συμμετέχοντες στον Παλαμήδειο Άθλο 5χλμ. και τον αγώνα των 10χλμ. έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία από την συμμετοχή τους, να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους καθώς και τις αγωνιστικές φωτογραφίες τους επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ»

 

Οι παρακάτω συμμετέχοντες αθλητές:

  • ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1ος Παλαμηδείου Άθλου
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 1η Παλαμηδείου Άθλου
  • ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1ος 10 χλμ.
  • ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1η 10 χλμ.

θα παραλάβουν από την χορηγό εταιρεία New Balance το δώρο τους : ένα ζευγάρι παπούτσια 890 V6 NB 890 Claire

 

Επίσης θα ακολουθήσει η κλήρωση για 4 ζευγάρια παπούτσια (2ο Παλαμήδειος Άθλος 5χλμ. και 2ο 10 χλμ.) αντίστοιχης ποιότητας ευγενική προσφορά της New Balance. Η κλήρωση  θα γίνει μεταξύ των τερματισάντων συμμετεχόντων. Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνει μέσα από το face book της διοργάνωσης

 

Επίσης, οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3χλμ. και 1,5χλμ., τα αποτελέσματα των οποίων αναρτήθηκαν κατ’ αριθμό συμμετοχής (Bib Number) και αλφαβητικά, έχουν τη δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους από το web site, επιλέγοντας το μενού «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ».

 

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς, τους κατοίκους της Αργολίδας και τους Δημότες  Ναυπλίου, τους θεσμικούς φορείς και ιδιαίτερα την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την Τροχαία Ναυπλίου, τους εθελοντές και τους χορηγούς για την υποστήριξη των αγώνων και ευχαριστεί και πάλι όλους τους συμμετέχοντες  για την τιμητική για τον αγώνα μας συμμετοχή τους.

Καλή συνάντηση στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο στις 24 Νοεμβρίου του 2019.

Από το Γραφείο Τύπου

ATT06389