Τριαλαρό…τριαλαρί…Απόκριες στην Τρίπολη!

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 12:52

Δείτε τί περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης:

Δευτέρα 4 Μαρτίου 201919:00 Εγκαίνια έκθεσης

«Με την Κούβα στην καρδιά» – Con Cuba en Corazon: Έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Κούβα του Γενικού Προξένου της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, κ. JOSE ORIOL MARRERO MARTINEZ. Διάρκεια έκθεσης: 4-10 Μαρτίου.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

«Το καρναβάλι του καραγκιόζη» – Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Δήμου Τρίπολης

Α’ παράσταση 9:30 / Β’ παράσταση 11:30

Παράσταση καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους, με την εκμάθηση της τέχνης του θεάτρου σκιών. Μια παράσταση για τα παιδιά, μέσα από τη μαγεία του θεάτρου. Οι περιπέτειες του καμπούρη μας, με πολλά εκπαιδευτικά μηνύματα και μαθήματα ζωής, μέσα από τη λαϊκή μας παράδοση. Συνδιοργάνωση: Δήμος Τρίπολης & Δ/νση Α’θμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

18:00 «Παιδικό Αποκριάτικο πάρτι» – Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα για τους μικρούς μας φίλους. Μικροί μασκαράδες ελάτε να διασκεδάσουμε, με αστείους κλόουν και πολλά κωμικά σκετσάκια, ξυλοπόδαρους, ζογκλερικά, karaoke show, αλλά και με ένα παραμυθένιο φουσκωτό παιχνίδι. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί!!!

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

11:00 «Αναβίωση υπαίθριου παιχνιδιού ΑΜΑΔΕΣ» – Τ.Κ. Αραχαμιτών (προαύλιο σχολείου)

Μετά το πέρας του παιχνιδιού, ακολουθεί παραδοσιακό τραπέζι στο Πνευματικό κέντρο Αραχαμιτών.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

«Καρναβάλι στο Κακούρι και στην Κανδήλα»

15:00 Κακούρι (Αρτεμίσιο), 17:00 Κανδήλα

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές, ελάτε να διασκεδάσουμε στο αποκριάτικο καρναβάλι στο Κακούρι στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια στο καρναβάλι της Κανδήλας στην πλατεία του χωριού, στις 5 το απόγευμα. Διοργανωτές: Δήμος Τρίπολης, Αγροτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κανδήλας, Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Αρτεμισίου.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

«Αποκριάτικο πάρτι»

19:00 Πλατεία Πετρινού

Στην πλατεία Πετρινού, μικροί και μεγάλοι μασκαράδες, ελάτε να διασκεδάσουμε σ’ ένα ξέφρενο πάρτι, με πολλή μουσική, χορό, τραγούδι και πολλές-πολλές εκπλήξεις. Μαζί μας το συγκρότημα STARDUST, σε ξέφρενους ρυθμούς μουσικής.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

«Καθαρά Δευτέρα» – Αγία Τριάδα Σέχι

Την Καθαρά Δευτέρα συνδυάζουμε στο Δήμο μας την παράδοση και τη χαρά, προσφέροντας στους δημότες και επισκέπτες της Τρίπολης τα καθιερωμένα παραδοσιακά εδέσματα, χορεύοντας και διασκεδάζοντας στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας, με την παραδοσιακή ορχήστρα του Νίκου Πετρόπουλου.