Τρίπολη | Ξεκίνησε η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία του “Άξιον Εστί” (vid)

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 14:34

Ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις “Άξιον Εστί”.

Η αιμοδοσία σήμερα θα γίνεται μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης στην Τρίπολη και αύριο, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιείται από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στον ίδιο χώρο.Η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου “Άξιον Εστί” έχει καταστεί θεσμός και γίνεται κάθε χρόνο με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ναού της Μεταμόρφωσης που παραχωρεί ευγενικά η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Κάθε χρόνο αρκετοί εθελοντές αιμοδότες προσέρχονται να δώσουν αίμα, να δώσουν αγάπη και ελπίδα στα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις αλλά γενικότερα πρέπει να αυξηθεί η εθελοντική αιμοδοσία στην χώρα μας, αφού το να δίνει κανείς αίμα έχει όφελος και για τη δική του υγεία.

Δεν χρειάζονται πολλά παρά μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο μας, τίποτα περισσότερο.

Δείτε δηλώσεις του κ. Παρασχάκη, από το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία”, του Προέδρου του “Άξιον Εστί” κ. Παναγούλια και ενός αιμοδότη.