Β.Γιαννακούρας στη ΔΡΤ: “Οι πολίτες θα κλείσουν τα αυτιά τους στις κομματικές σειρήνες” (video)

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 12:39

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, όπου και μίλησε για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, αλλά και για τον αγώνα της δεύτερης Κυριακής.

“Οι Αρκάδες πολίτες τίμησαν με την ψήφο τους την προσπάθεια που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Την επόμενη Κυριακή είναι η μητέρα των μαχών. Ξεκινάμε πάλι από το μηδέν και πρέπει να τρέξουμε για να βγούμε πρώτοι”, δήλωσε αρχικά ο κ.Γιαννακούρας, ενώ συμπλήρωσε: “Τα χρώματα και τα κόμματα δεν μας ενδιαφέρουν. Είμαστε ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που μόνο στόχο έχει να λύσει τα προβλήματα των πολιτών.Οι πολίτες στήριξαν εμάς σε νομούς που στην κάλπη των ευρωεκλογών στήριξαν τη ΝΔ. Πιστεύω, πως στο δεύτερο γύρο των εκλογών οι ψηφοφόροι συνδυασμών που δεν πέρασαν στην δεύτερη Κυριακή, θα πάνε πιο εύκολα σε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο παρά σε ένα ε κομματικό χρωματισμό. Αυτό λέει η λογική”.Επιπλέον ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: “Εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη – εμπλοκή στα Δημοτικά πράγματα και στις εκλογές για τους Δήμους”

Κλείνοντας δήλωσε: “Μέσα στο 2019 θα υλοποιηθούν 250 έργα για την Αρκαδία τα οποία θα λύσουν όλα τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο για τα επόμενα 20 χρόνια”.

Δείτε την συνέντευξη: