Β.Γούργαρης στη ΔΡΤ: “Η Δημοτική Αρχή ήξερε έγκαιρα για το Αθήναιο – Βαριά τα αντανακλαστικά στις ανεμογεννήτριες”(ήχος)

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:46

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο, Αργύρη Καρδαρά, μίλησε το πρωί της Πέμπτης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, κ. Βαγγέλης Γούργαρης.

Αρχικά μίλησε για τα όσα συζητήθηκαν χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με την μονάδα ζωοτροφών στο Αθήναιο. “Πολλοί γνώριζαν, αλλά δεν μιλούσαν. Τώρα αυτο-αποκαλύπτονται. Οχι μόνο γνώριζαν, αλλά μιλούσαν και με την εταιρεία”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: “Και η Δημοτική Αρχή και η Περιφερειακή Αρχή ήξεραν πολύ καλά και έγκαιρα αυτά τα πράγματα και δεν έκαναν τίποτα. Άρχισαν όλοι να δραστηριοποιούνται όταν εμείς – που το πληροφορηθήκαμε αργά – τρέξαμε, βρήκαμε τα στοιχεία και ενημερώσαμε τον κόσμο”.“Έχει ευθύνη η Δημοτική Αρχή για το σημείο που έχουμε φτάσει. Δεν μπορεί ο Δήμος  να δηλώνει άγνοια ή αιφνιδιασμό”, δήλωσε στην συνέχεια ο κ.Γούργαρης.

Παράλληλα ο κ.Γούργαρης μίλησε για την ανησυχία των πολιτών στο Αθήναιο, καθώς όπως είπε μεγάλες υδροφόρες ιδιωτών παίρνουν νερό από το δίκτυο του Δήμου. “Δεν πήρα σαφή απάντηση από την Δημοτική Αρχή. Δεν ξεκαθάρισε το θέμα. Εγώ θα επανέλθω”, τόνισε, ενώ μίλησε και για έναν δρόμο της περιοχής με….κρατήρες – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά – που θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα.

Για το θέμα των ανεμογεννητριών ανέφερε μεταξύ άλλων: “Οι πράσινες μπίζνες στην περιοχή μας πάνε μια χαρά. Με προσχήματα ή χωρίς οι άλλες παρατάξεις στηρίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Σε κάθε ευκαιρία το Δημοτικό Συμβούλιο παίρνει αποφάσεις, για να στηρίζονται αυτά τα συμφέροντα”, ενώ αναφέρθηκε και στην ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον κ.Κατσαφάνα.

Τέλος αναφέρθηκε και στην συζήτηση, που έγινε για τον σιδηρόδρομο και τα χρήματα που “πετάχτηκαν”, όπως τόνισε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: