Ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις στο “ΚΑΑ Παλλάδιον”

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 10:50

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που πλαισιώνεται  με ποικίλες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες εθελοντικές δράσεις το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα υποδεχτεί φέτος τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα τμήματα marketing και επικοινωνίας/ δημοσίων σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ φρόντισαν έγκαιρα να προγραμματίσουν μία σειρά εκδηλώσεων και να δημιουργήσουν ένα ζεστό χριστουγεννιάτικο σκηνικό όχι μόνο για τους θεραπευόμενους και τους συγγενείς τους αλλά και για τους εργαζόμενους που θα δουλεύουν αυτές τις Άγιες Μέρες στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Η αρχή έγινε την Τρίτη 10/12/19 με τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην οποία η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη μοίρασε δώρα και ευχές στα παιδιά των εργαζομένων.Σύμφωνα με το επίσημο εορταστικό πρόγραμμα η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα ψάλλει και φέτος τα κάλαντα στο Κέντρο τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ θα παίξει χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργώντας ένα μοναδικό μουσικό σκηνικό στους εσωτερικούς χώρους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.Το Κέντρο Ελληνικού χορού Τρίπολης θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς το Σάββατο 21/12/19 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή 29/12/19 θα υπάρξει μουσική εκδήλωση με τη Βάνα Αγγελοπούλου στο τραγούδι και το Μαρίνο Δελή στην κιθάρα.

Τη Δευτέρα 23/12/19 και τη Δευτέρα 30/12/19 οι εργαζόμενοι μαζί με τους θεραπευόμενους θα φτιάξουν μοναδικά γλυκίσματα για τις γιορτές και τυχερά γούρια για το 2020 σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις με την ονομασία Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων εντάσσεται και η εθελοντική πρωτοβουλία των Προσκόπων της Τρίπολης οι οποίοι θα επισκεφτούν το Κέντρο τις ημέρες των εορτών και θα περάσουν αρκετές ώρες με τους θεραπευόμενους και τους συγγενείς τους παίζοντας προσκοπικά παιχνίδια και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Παράλληλα όλες αυτές τις μέρες στην αίθουσα εκδηλώσεων ΜΗΤΙΣ του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα προβάλλονται καθημερινά, με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα, αξέχαστες ταινίες από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας την Πέμπτη 19/12/19 έχει προγραμματιστεί να τελεστεί το μυστήριο της θείας κοινωνίας για τους θεραπευόμενους στο παρεκκλήσι του Κέντρου ενώ η Δνση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα προσκαλέσει επίσημα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας να επισκεφτεί το Κέντρο και να ευλογήσει τους θεραπευόμενους, τους συγγενείς τους και τους εργαζομένους.

Με αφορμή την παρουσίαση του φετινού χριστουγεννιάτικου εορταστικού προγράμματος η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε:”Θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου για τον προγραμματισμό όλων αυτών των εξαιρετικών εκδηλώσεων και να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς μαζικούς φορείς που θα συνεργαστούν φέτος εθελοντικά με το Κέντρο μας για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χριστουγεννιάτικου κλίματος. Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι ένα ανοικτό Κέντρο για όλο τον κόσμο γι αυτό και καλούμε όσους θέλουν να επισκεφτούν αυτές τις Άγιες Μέρες το Κέντρο μας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.Θέλω επίσης να γνωρίζουν όλοι ότι οι εκδηλώσεις μας είναι ελεύθερες για το κοινό και ότι θα χαρούμε πολύ να γιορτάσουμε, να διασκεδάσουμε και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί περιμένοντας τη χαρμόσυνη είδηση της Γέννησης του Χριστού και τον ερχομό του νέου έτους. Με την ευκαιρία εύχομαι σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία”.