‘Έλεγχοι τροχαίας για αυτοκίνητα που κινούνται στη ΛΕΑ

ν μηνών και τους περιορισμούς μετακίνησης για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Περιπολικά και δίκυκλα θα βρίσκονται σε βασικούς οδικούς άξονες, όπως στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και Θεσσαλονίκης- Πολυγύρου, στην ΠΑΘΕ, στην Εγνατία Οδό κ.ά., ενώ ρυθμιστές τροχονόμοι θα διατίθενται σε βασικούς οδικούς κόμβους και διασταυρώσεις στις εισόδους και εξόδους της πόλης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.



Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στις εθνικές οδούς Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χιλιόμετρο) και Θεσσαλονίκης- Καβάλας (από το 11ο χλμ. μέχρι τη διασταύρωση Λέων Αμφίπολης).

Την ίδια ώρα αυξημένη ζήτηση υπάρχει για δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και, όπως έγινε γνωστό από τη διοίκησή του, όπου χρειαστεί θα υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια για την κάλυψη των αναγκών, δεδομένων και των μέτρων προστασίας που ισχύουν για τις μετακινήσεις των υπεραστικών λεωφορείων λόγω κορονοϊού (πλήρωση θέσεων έως 50%).

© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο άρθροΒ. Κυνουρία | Διακήρυξη για τη μεταβίβαση σε τρίτους του δικαιώματος της απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας
Επόμενο άρθροΣτην κηδεία του τ. δημάρχου Τρίπολης Δ. Παυλή αύριο Σάββατο ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου