Μεγάλη εντός έδρας νίκη οι Δρομείς επί του Αίολου Αγυιάς!

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων κλήθηκε να αντιμετωπίσει σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι τον Αίολο Αγυιάς, ψάχνοντας το πρώτο φετινό θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Τρίπολης το απόγευμα της Κυριακής 01/11 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης μετά από ακόμη ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς κατάφερε να φτάσει στη νίκη με σκορ 65-62!

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η αναμέτρηση βρήκε σε πολύ μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού την Αρκαδική ομάδα προηγούμενη στο σκορ, που εκμεταλλεύτηκε την «κυριαρχία» της στα ριμπάουντ κυρίως στο α’ μέρος, αλλά και την πολύ καλή άμυνα σε μεγάλο διάστημα του ματς. Παράλληλα οι Δρομείς με καλές συνεργασίες κατάφεραν να βρουν λύσεις και στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα την πρωτοπορία στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του α’ δεκαλέπτου, αλλά και με διψήφιο προβάδισμα στο β’ δεκάλεπτο (27-17), που εξανεμίστηκε στο φινάλε του α’ ημιχρόνου (31-31) λόγω κάποιων κακών επιλογών στην επίθεση.



Στην επανάληψη και πάλι οι Δρομείς έστω και με ισχνό προβάδισμα είχαν την πρωτοπορία στο σκορ κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 48-44.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Δρομείς με άστοχες επιλογές βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμη και με 52-57 στα 04’06, ωστόσο στο φινάλε με πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και κρίσιμους πόντους κυρίως από τον Χατζόπουλο και ένα μεγάλο τρίποντο του Καλούλη, οι Δρομείς γύρισαν το ματς και έφτασαν στη σπουδαία νίκη με 65-62.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουτσοδήμος, Μπαβέλλας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12 (Α’), 31-31 (Β’), 48-44 (Γ’), 65-62 (Δ’).
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής, Βασίλης Αλικάκος): Χατζόπουλος 22, Καλούλης 11(3), Παπαγεωργίου, Πετρόπουλος 2, Μπαλής 14(1), Σινανάι 3(1), Σπυράκος 5(1), Μαντίκος 2, Αγγουράς 6(1), Μίχος.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ Α.Ο. (Αν. Παπαδημητρίου, Αρ. Ξενούλης): Τολάτος 6, Βεργανελάκης, Γιαννικόπουλος 7(1), Θανόπουλος 11(1), Αρχιμανδρίτης 2, Μαναβόπουλος 20(1), Σουλιώτης 14(1), Αγγελακόπουλος 2.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ:

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΛΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ):
«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε με μια ομάδα η οποία είναι πλήρης, γεμάτη σε όλες τις θέσεις με έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν για να καλύψουν και τις ελλείψεις που είχαμε και στο τέλος και με τη βοήθεια της τύχης ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
Λόγω της ζώνης του αντιπάλου τα δικά μας σουτ δεν βγήκαν όπως έπρεπε και ένας σημαντικός παίκτης όπως ο Διαμαντής Μπουρής που θα μπορούσε να μας βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι δεν είναι μαζί μας αγωνιστικά. Η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν! Όλοι προσπάθησαν και μάλιστα τα περισσότερα παιδιά έχουν δείξει γραφής από πέρυσι στα δύσκολα παιχνίδι. Ήταν ανταγωνιστικοί και στο πρώτο ματς φέτος που χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τα παιδιά έχουν πάθος και θέληση, αποκτούν εμπειρίες σιγά-σιγά.».

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΥΛΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ):
«Νομίζω φυσικό και επόμενο ότι όλα τα παιδιά παίξαμε για το Διαμαντή. Σε όλους τους αγώνες παίζουμε για το Διαμαντή. Ήμασταν άτυχοι στην αρχή της χρονιάς και με το Δημήτρη Μαντίκο, αλλά κυρίως το Διαμαντή ο οποίος θα χάσει όλη τη χρονιά. Η ομάδα πιστεύει στα παιδιά της και ο ένας στον άλλο. Είμαστε αγαπημένοι. Η ομάδα εκπέμπει υγεία και όσο περνάνε οι αγωνιστικές θα βρισκόμαστε καλύτερα μεταξύ μας και αυτό φάνηκε σήμερα από το αποτέλεσμα.
Η σημασία της νίκης είναι μεγάλη και μας βοηθάει και εμάς για τη συνέχεια. Ήμασταν άτυχοι την πρώτη αγωνιστική με τον Εργοτέλη. Στην Καλαμάτα τραυματίστηκε και ο Γιώργος, αλλά θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Όλα τα παιδιά ήμαστε δεμένα μεταξύ μας και είναι σημαντικό ότι φέτος μαζευόμαστε όλοι στις προπονήσεις γιατί πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα και χάναμε προπονήσεις. Όσο περνούν οι αγωνιστικές θα δούμε και τι γίνεται λόγω του κορωνοϊού. Θεωρώ ότι θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ):
«Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι έχοντας στη διάρκεια του και καλές και κακές στιγμές. Είχαμε παράλληλα και κενά διαστήματα. Υπάρχει πολύ χώρος και χρόνος μπροστά μας αν συνεχίσουμε το πρωτάθλημα για να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Τα άσχημα διαστήματα παραλίγο να μας στοιχήσουν το παιχνίδι, αφού παρ’ ότι και η άλλη ομάδα ήταν άστοχη εμείς κάναμε πολλά λάθη και στο κομμάτι της τακτικής, καθώς και άστοχοι.
Κρατάμε την πάρα πολύ σημαντική νίκη και για την ψυχολογία της ομάδας και για να δείξουμε πραγματικά ότι είμαστε μια οικογένεια και αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Η νίκη είναι αφιερωμένη στο Διαμαντή Μπουρή ο οποίος τραυματίστηκε την 1η αγωνιστική και στενοχωρηθήκαμε πάρα πολύ στην ομάδα, γιατί μαζί με τον Καλούλη και τον Σινανάι και άλλα παιδιά αποτελεί ψυχή της ομάδας. Θέλω να πω πολλά μπράβο στον Στέλιο Χατζόπουλο γι’ αυτά που έχει καταφέρει αν και έχει πολύ δουλειά μπροστά του αν θέλει να πετύχει κάτι σημαντικό στο χώρο.».

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Τρίπολης επικοινωνεί LIVE με τους πολίτες
Επόμενο άρθροΚ.Τζιούμης: “Υλοποιούμε σημαντικό αριθμό έργων, για να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης και των χωριών μας” (vid)