Σήμερα που η πρόσβαση στην αγορά τροφίμων είναι τόσο ελεύθερη και συνεχώς νέα προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους, το θέμα της ασφαλούς διαχείρισης των τροφίμων αποκτά ιδιαίτερη αξία.
• Πόσο καλά γνωρίζουμε τους κινδύνους και τι μπορούμε να κάνουμε ως ιδιώτες;
• Μύθοι και πραγματικότητες για την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων στο σπίτι μας.
• Πόσο ασφαλής μπορεί να είναι;
Στα ερωτήματα αυτά, θα μας απαντήσει στην ομιλία του ο κ. Λάμπρος Φαρμάκης
Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στις 19:00 στην αίθουσα θεάτρου, κτίριο Α,
του Στασινοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου.
*Η είσοδος είναι ελεύθερη σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.