ΑΕΚ & Καλογιαννίδης συζήτησαν σε όμορφο κλίμα για τη νέα σεζόν…

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης συναντήθηκε με το νέο προπονητή της ομάδας κ. Καλογιαννίδη και συζήτησαν το σχεδιασμό της ομάδας.



Η συζήτηση περιλάμβανε τις προτάσεις του προπονητή για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την οργάνωση του τμήματος. Η προετοιμασία πρόκειται να ξεκινήσει περί τις αρχές του Αυγούστου, αφού γίνουν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, καρδιολογικός έλεγχος και ανθρωπομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατά την περίοδο 2011-12. Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όσους ποδοσφαιριστές παραμένουν για τη σεζόν 2012-13, οι οποίοι με τις προσθήκες και τον προσεκτικό σχεδιασμό από τον προπονητή είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει ενημέρωση για το ρόστερ της ομάδας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και ο προπονητής της προσδοκούν στη δημιουργία μίας ομάδας υγιούς, ανταγωνιστικής και ισορροπημένης. Η στόχευση έχει να κάνει με το ξαναφέρει εν καιρώ κρίσης το .. ποδοσφαιρικό «χαμόγελο».

Ποδοσφαιρικό «χαμόγελο» σημαίνει ευχάριστη προπόνηση, συναρπαστικοί αγώνες, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε ένα, επιτέλους!, ανακαινισμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης αγαπά τον αθλητισμό και στηρίζει απρόσκοπτα τον ερασιτεχνισμό σε δύσκολους καιρούς. Η ανταμοιβή της είναι αυτό το ποδοσφαιρικό χαμόγελο..

Προηγούμενο άρθρο1ος Ποδηλατικός άθλος Ι.Ο.ΑΣ “Πάνος Μυλωνάς”…
Επόμενο άρθρο“Αγαπήσωμεν αλλήλους”…