Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α2 ο Δρομέας

Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος



Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Α2 Εθνική κατηγορία με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής. Μία αγωνιστική στην οποία η ομάδα της Τρίπολης αποχαιρετούσε ουσιαστικά την κατηγορία και επιστρέφοντας στα τοπικά πρωταθλήματα. Σε κάθε περίπτωση το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε για την ομάδα του Δρομέα ένα όμορφο ταξίδι μετά τον άθλο της ανόδου του περασμένου Καλοκαιριού, αλλά με πολλές δυσκολίες, προβλήματα και αντιξοότητες.

Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα της Τρίπολης το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στην ομάδα του Αρκαδίου Ρεθύμνου αγωνίστηκε με εφτά παίκτριες. Μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς η αντίπαλη ομάδα μπήκε δυνατά και με πάθος με αποτέλεσμα να ξεφύγει από νωρίς στο σκορ. Εν τέλει και με τη διαφορά να αυξάνεται πολύ στην τρίτη περίοδο, αλλά να μειώνεται μετά από αντίδραση του Δρομέα στο τέταρτο δεκάλεπτο, διαμορφώθηκε το τελικό 42-68.

ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Τρίπολης.
ΘΕΑΤΕΣ: 15-20.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουγιάζος, Καραμπιτσάκος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-17 (Α’), 15-30 (Β’), 23-62 (Γ’), 42-68 (Δ’).

ΔΡΟΜΕΙΣ QATAR GAS (Μπαλής, Σαββάκης): Ντρέβου 2, Μπέκα 2, Μπαλή, Μπαρουξή 16, Μοσχοπούλου 18(1), Κωτσιόπουλος, Τζανή 3.

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Πλευράκης): Κουλούρη 13(1), Φραγγελάκη 1, Μουκά 8(2), Ζουμπεράκη 19, Κουλούρη 9(1), Ανυφαντάκη, Καζά 16, Κανδεράκη, Παναγιωτάκη 2, Καλοκύρη, Ταταράκη.

Προηγούμενο άρθροΉττα για τον Παναρκαδικό…στο σπίτι του!
Επόμενο άρθροΤη Μ. Παρασκευή οι λαϊκές της Τρίπολης…λόγω Ανάστασης
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5