”Υποκλίθηκε” ο Παναθηναϊκός στο ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (vid)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Καραχάλιος



Ο Αστέρας υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, με τους Αρκάδες να θέλουν να βάλουν στοπ στα αρνητικά σερί αποτελέσματα.

Στο α΄ημίχρονο το ματς είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην έχουν αρκετές φάσεις για να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες. Βέβαια, οι ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία με τον Αστέρα στο 24΄να εκμεταλλεύεται το λάθος του Κουρμπέλη και τον Καλτσά να κάνει το σουτ με την μπάλα όμως να κοντράρει και να πηγαίνει κόρνερ. Η απάντηση από τους πράσινους ήρθε στο 32΄λεπτό του αγώνα, όταν ο Χίλιεμαρκ έκανε ωραία μπαλιά, βρήκε τον Μολίνς, αλλά η προβόλη του Σουηδού πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν καλύτερα, έγιναν πιο απειλητικές σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Με τον Παναθηναϊκό να χάνει σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί στο 52΄με τον Μολέδο, ο οποίος έκανε το γυριστό στην περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 65΄ήταν η σειρά των ”κιτρινομπλέ” να απειλήσουν, με τον Γκοντό να βγαίνει τετ α τετ, να πλασάρει με τον Βλαχοδήμο να του λέει όχι. Με το παιχνίδι εκείνη τη στιγμή και μετά να αγριεύει. Ωστόσο, στο 72΄οι πράσινοι χάνουν μεγάλη ευκαιρία με τον Λούντ, όμως ο γκολκίπερ των Αρκάδων να διώχνει. Το γκολ για τον Αστέρα ήρθε στο 86΄λεπτό του ματς. Όταν, από εκτέλεση κόρνερ του Τόνσο, ο Ιγκλέσιας έκανε το γύρισμα με κεφαλιά και βρήκε τον αμαρκάριστο Μουνάφο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαμορφώνοντας, έτσι, το τελικό αποτέλεσμα στο ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1 – 0.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος (60’ λ.τ. Μαντίντα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (82’ Καλτσάς), Δουβίκας (57’ Γκοντό)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (42’ λ.τ. Γιόχανσον), Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (73’  Καμπέσας), Βιγιαφάνιες (63’ Μουνιέ), Λουντ, Μολίνς

Δείτε βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα ΕΔΩ

Προηγούμενο άρθροΚρίσιμη ψηφοφορία για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ
Επόμενο άρθροΙσοπαλία στο φινάλε για την Κ20 με τον Παναθηναϊκό (vid)