Ενημερωτική εκδήλωση στην Τρίπολη από την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ΙΚΑ και ΔΕΗ (+φωτό, vid)

ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Το πρωί της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μια ενημερωτική εκδήλωση των συνταξιούχων για τις τελευταίες εξελίξεις στο συνταξιοδοτικό, αλλά και στις προσεχείς κινητοποιήσεις που σκοπό την αποτροπή νέων περικοπών, αλλά και στη διεκδίκηση όσων έχουν αφαιρεθεί απ’ όλο το αντισυνταξιουχικό και αντιασφαλιστικό όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Στην Αρκαδική πρωτεύουσα παρουσία έδωσαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυτοαπασχολούμενων (ΟΑΕΕ) όπως ο Γενικός Γραμματέας κ. Διονύσιος Σβορώνος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ όπως ο οργανωτικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Παλμός, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ.



ΦΩΤΟ: ALEX*F IMAGES.

Η συγκεκριμένη ενημερωτική ημερίδα προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον συνταξιούχων ΟΑΕΕ, ΙΚΑ και ΔΕΗ, όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης αλλά και από γειτονικούς Δήμους (σ.σ. Μεγαλόπολη) και όμορους Νομούς (σ.σ. Άργος, Ναύπλιο, Σπάρτη, Γύθειο). Η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου γέμισε από κόσμο, δείχνοντας τη μεγάλη συσπείρωση στις επικείμενες κινητοποιήσεις αλλά και τη διάθεση από όλους τους συνταξιούχους να διεκδικήσουν ότι τους έχουν περικοπεί μέχρι σήμερα, με τον προβληματισμό να κυριαρχεί από το ενδεχόμενο νέων περικοπών το επόμενο διάστημα.

Όλοι οι εκπρόσωποι των Πανελλαδικών Ομοσπονδιών ενημέρωσαν για διάφορα «καυτά» ζητήματα τόσο τους απλούς συνταξιούχους που παραβρέθηκαν στην αίθουσα, όσο επίσης και εκπροσώπων τοπικών σωματείων και συνταξιουχικών οργανώσεων όπως ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΝΑΤ, ΚΑ, Δικηγόρων, ΠΟΣΕΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΠΕΤΟΜ, ΤΕ και ΟΣΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έγιναν λεπτομέρειες και για την Πανελλαδική κινητοποίηση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος και με πορεία στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου οι διαμαρτυρόμενοι να καταθέσουν τα αιτήματα τους στον Πρωθυπουργό.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΔΕΗ | ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΝέα ενημέρωση των εστιατόρων Αρκαδίας για τα πνευματικά δικαιώματα (vid,ph)