Αγιασμός στον Παναρκαδικό (+ph, vd)

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 17:17
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) πριν την καθιερωμένη προπόνηση της ομάδας ο Παναρκαδικός τέλεσε τον αγιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την τέλεση του αγιασμού πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος.

Παρουσία στην συγκεκριμένη τελετή έδωσαν το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και οι άνθρωποι της ομάδας και το λοιπό προσωπικό που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας τη φετινή σεζόν. Με αισιοδοξία αλλά και χαμηλούς τόνους περιμένουν οι άνθρωποι του συλλόγου την έναρξη του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία.Μετά την τέλεση του αγιασμού μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία, φροντίζοντας να αναδείξουν τον ιστορικό σύλλογο του Παναρκαδικού.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός των «πρασίνων» κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, ευχήθηκε καλή χρονιά στους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

 ΒΙΝΤΕΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗΣ.