Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θ.Καραλής | “Δεν πρόκειται κανείς να με χειραγωγήσει – φιμώσει και θα συμβάλω από το δικό μου μετερίζι για το καλό του Δήμου”

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 23:42

Σε ανακοίνωση του η οποία διαβάστηκε στο σώμα από την πρόεδρο κα.Παναγοπούλου ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Καραλής γνωστοποίησε την ανεξαρτητοποίηση του.

Η επιστολή:“Κυρία Πρόεδρε του ΔΣ Τρίπολης,

κύριε Δήμαρχε,

Συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Αγαπητοί συνδημότες,

Με την παρούσα επιστολή μου. θέλω να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Ομάδα της παράταξης «Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά», με την οποία εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2019.

Επίσης, παραιτούμαι των αρμοδιοτήτων μου από τις παρακάτω θέσεις: Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

Από την πρώτη μέρα της συμμετοχής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, εδώ και αρκετά χρόνια, άφησα πίσω εγωισμούς, μικροκομματικές σκοπιμότητες, για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας, με σχέδιο, όραμα, ελπίδα για το μέλλον των παιδιών μας.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για διαφάνεια – ισοτιμία, ασκώντας έλεγχο για χρηστή διοίκηση, κάνοντας ουσιαστική αντιπολίτευση και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, σας διαβεβαιώνω πως δεν πρόκειται κανείς να με χειραγωγήσει – φιμώσει και θα συμβάλω από το δικό μου μετερίζι για το καλό αυτού του Δήμου, ως Ανεξάρτητος –πλέον- Δημοτικός Σύμβουλος.

Τρίπολη 16, Ιουνίου 2021

Με τιμή, Θεόδωρος Ι. Καραλής Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης”