Αντιπρόεδρος του Ελληνικού παραρτ/τος της Ε.Ε Γυναικών η Εύη Τατούλη (ήχος)

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 11:45

Αντιπρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, της ιστορικότερης οργάνωσης γυναικών στην Ευρώπη, που μετρά 63 χρόνια από την ίδρυση της και είναι παρακλάδι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, εξελέγη η πολιτευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., Εύη Τατούλη.

H Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών EUW (European Union of Women) είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός φορέας γυναικών στην Ευρώπη και διαπνέεται από πνευματικές και ηθικές αξίες που βασίζονται στις χριστιανικές αρχές και τα μέλη της είναι γυναικείες οργανώσεις από 17 χώρες.Στις 22 Νοεμβρίου 2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. στο οποίο και προτάθηκε στην Εύη Τατούλη, από την Ελληνίδα δικηγόρο, διαμεσολαβήτρια και μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο, Αφροδίτη Μπλέτα, η θέση της Αντιπροέδρου, με επιπλέον ευθύνη την προεδρία της Επιτροπής Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η κ. Τατούλη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών, μίλησε στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: