Απόφαση δημοτικού συμβουλίου για παράταση των έργων στο Μεγαβούνι

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 23:43

Μέχρι τις 31/12/2019 δόθηκε παράταση για τα έργα περίφραξης και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου στο Μεγαβούνι. Αυτό αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο.

Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «αυτή η εργολαβία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Εμείς είχαμε διαφωνήσει κάθετα με αυτή τη διαδικασία και αυτή η παράταση το μόνο που προσφέρει είναι κάποια κόστη χωρίς αντίκρισμα. Θα καταψηφίσουμε τη συγκεκριμένη εισήγηση.»Ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι «ο ανάδοχος κ. Δημόπουλος καλά κάνει και λέει αυτά που λέει αλλά το συμβατικό αντικείμενο δεν έχει προχωρήσει. Εγώ συμφωνώ. Δυστυχώς, από την υπηρεσία το έχουν καθυστερήσει. Αυτό το έχει ζητήσει έξι μήνες ο άνθρωπος αλλά έχει εξαφανιστεί ο επιβλέπων του έργου.»

Ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι «ο εργολάβος είναι εκεί ένα μεγάλο διάστημα και δεν έχει δουλέψει. Εμείς προσπάθησαμε στον ένα μήνα και υποτίθεται ότι έχει συμφωνήσει σε έναν ΑΠΕ και θα ξεκινήσει να δουλεύει. Για σταλίες δεν έχει ζητήσει τίποτα».

Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι «είναι αδιανόητο να υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση κι αυτή η απόψη είναι ιδική μου και δεν εκφράζω όλη την παράταξη και δεν θα το ψηφίσω».

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι δεν ξέρει ποια θα είναι η κατάληξή του. «Σήμερα ο Δήμαρχος πιέζει τον εργολάβο να προχωρήσει το έργο. Με όλες τις επιφυλάξεις που εχω, θα ψηφίσω την παράταση.»

Ο Βαγγέλης Γούργαρης είπε ότι «πέρα από τη διαφωνία σκοπιμότητας του έργου, δεν μπορούμε να συναινέσουμε την παράταση».

Κατά ψήφισαν 16 σύμβουλοι.