Αποφάσεις για σημαντικά έργα στην Αρκαδία έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελ/σου

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 11:06

Σειρά αποφάσεων για σημαντικά έργα στις Π.Ε. έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που συνεδρίασε την Τρίτη, 9 Μαρτίου.

Σε ότι αφορά την Π.Ε. Αρκαδίας, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό της δημοπρασίας ανάδειξης προσωρινού μειοδότη για τα προϋπολογισμού 700.000 ευρώ έργα αντιπλημμυρικής προστασίας α) του ποταμού Τάνου στο ύψος της γέφυρας της εθνικής οδού από Αστρος προς Ξεροπήγαδο – Κιβέρι και β) του ποταμού Δαφνώνα στο Λεωνίδιο.Εγκρίθηκε επίσης η διενέργεια ηλεκτρονικών διαγωνισμών, α) για το προϋπολογισμού 250.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Καλιάνι – Καστράκι και προς Φαναράκι, β) για το προϋπολογισμού 400.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Βουτσής – Μοναστηράκι – Βιδιάκι – Καρδαρίτσι προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων, προέβη στην έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας (φάση β΄) για την ανάδειξη οριστικού μειοδότη και κατακύρωση του έργου που αφοτά στην ολοκλήρωση της συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς Οστρακίνα και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ.