Δήλωση Γιαννακούρα για την παρουσία του στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας (vid)

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020 09:48

“Είμαι ένας ανεξάρτητος “άστεγος” Κεντροαριστερός”

Το λόγο της παρουσίας του στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας εξήγησε ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας -Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας.Ερωτώμενος ανέφερε μεταξύ άλλων πως “όπως ανταποκρινόμουν σε οποιοδήποτε κόμμα  του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου, έτσι και σήμερα ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του κ. Παπαζαχαρία για την κοπή πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας”.

Επεσήμανε πως “νιώθω τυχερός που είμαι της γενιάς του Ανδρέα Παπανδρέου που έδωσε όραμα και έχει προσφέρει τόσα πολλά στη χώρα και 25 χρόνια μετά το θάνατό του είναι ακόμα επίκαιρος” και συμπλήρωσε “είμαι θιασώτης της Κεντροαριστεράς και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στην Κυβέρνηση για να επουλώσει τις πληγές των μνημονίων, γιατί μόνο αυτή μπορεί να το κάνει”.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του “ανεξάρτητο” και “άστεγο κεντροαριστερό”, αφού ως γνωστόν έχει ανασταλεί η κομματική του ταυτότητα από το ΚΙΝΑΛ από τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου του 2019, ενώ διευκρίνισε πως “δεν έχω καμία πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιό του”.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση στο βίντεο.