«Έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Τσιπιανίτης

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 13:07

Σε ηλικία 56 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Τσιπιανίτης, ο οποίος ήταν κρεοπώλης και επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο. Τεγέας.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 3.30 το απόγευμα θα γίνει η κηδεία του στο Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Στάδιο Τεγέας.Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο αθλητικός κόσμος της Αρκαδίας έχει εκφράσει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη…

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Τρίπολης εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη, ενός που εργάστηκε επί πολλά χρόνια αυθεντικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας.

Θερμά & ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια και προς την ομάδα του Α.Ο. Τεγέας, της οποίας ήταν πρόεδρος.

Δημήτρη καλό ταξίδι.

Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Η διοίκηση του Αρκαδικού εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Τσιπιανίτη, ενός ανθρώπου που αγαπούσε και προσέφερε πολλά στον αθλητισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του αγαπητού φίλου Δημήτρη Τσιπιανίτη, του επι χρόνια Προέδρου της ομάδας Α.Ο. Τεγέας, προξένησε βαθιά θλίψη σε όλους μας και του ερασιτεχνικού Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ
& Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας στη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Δημήτρη Τσιπιανίτη, επί χρόνια Προέδρου του Α.Ο. Τεγέας, συνήλθε εκτάκτως σήμερα Σάββατο 13/1 και αποφάσισε τα παρακάτω :

1) Να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

2) Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος.

3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.

4) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου.

5). Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Για την Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Σταύρος Τσαγγούρης Κώστας Ζιώτης

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ

Το Δ.Σ του Ερμή Μελιγούς εκφράζει βαθύτατη θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη ενός επί σειρά ετών εργάτη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στήν ομάδα της Τεγέας.

Καλό Παράδεισο.

ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΕΒΙΔΙΟΥ

“Η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Τσιπιανίτη.

Ο Δημήτρης Τσιπιανίτης δεν θα λείψει μόνο στην οικογένειά του. Η απουσία θα είναι αισθητή σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, καθώς η ενασχόλησή του με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, ως πρόεδρος του Α.Ο. Τεγεας, τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό.

Καλό του ταξίδι….”