Έκθεση εργόχειρων-κεντήματος στις Αραχαμίτες (vid,ph)

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 11:05

Στο πλαίσιο του 2ου Μαινάλιου Δρόμου που διεξάγεται, σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου στα χωριά Αραχαμίτες, Κεραστάρι, Αθήναιο, Ασέα της ΔΕ Βαλτετσίου

Έκθεση εργόχειρων-κεντήματος της Παναγιώτας Καλογεροπούλου εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στο χώρο του ανακαινισμένου παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού Αραχαμίτες.Ο Σύνδεσμος των Εν Αθήναις Αραχαμηταίων πήρε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει την έκθεση για να δουν όλοι πώς γίνονταν τα εργόχειρα και τα κεντήματα και την ξεχωριστή τέχνη τους, με αφορμή την διεξαγωγή του 2ου Μαινάλιου δρόμου που διεξάγεται σήμερα στην περιοχή.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή, σήμερα Κυριακή και όποιος θέλει μπορεί να την επισκεφτεί, τηρώντας πάντα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, καθώς και το τριήμερο 24-26 Οκτωβρίου.

Να αναφέρουμε πως το Σάββατο το βράδυ, βρέθηκαν στο παλιό Δημοτικό Σχολείο αρκετοί κάτοικοι και επισκέπτες του χωριού, τους οποίους κέρασαν διάφορα εδέσματα τα μέλη του Συλλόγου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με τις δηλώσεις της Προέδρου του Συλλόγου Κατερίνας Κόκκορη καθώς και της κας. Παναγιώτας Καλογεροπούλου τα εργόχειρα της οποίας εκτίθενται στο σχολείο. Εργόχειρα μιας ζωής…

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Sonntag, 18. Oktober 2020