Έκθεση τοπικών προϊόντων κατά την διάρκεια του Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 22:37

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συμμετείχε σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2022 στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Τολό και αφορούσε την παρουσίαση του project γαστρονομικού τουρισμού μαζί με την αντιδήμαρχο Τουρισμού Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου και την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:«Χαιρετίζω την σημερινή εκδήλωση η οποία αποτελεί ακόμα μια προσπάθεια προβολής του τόπου μας. Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι ένας δημοφιλής προορισμός όχι μόνο για τον εγχώριο τουρισμό αλλά και για τους επισκέπτες του εξωτερικού.

Ως Δήμος Ναυπλιέων είμαστε συμμέτοχοι και κοινωνοί αυτής της προσπάθειας αφού θέλουμε να ενισχύσουμε τον γαστρονομικό τουρισμό. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για μια ολοκληρωμένη διαχείριση του τουριστικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο Δήμος Ναυπλιέων μαζί με τον ΔΟΠΠΑΤ και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία τουρισμού έχουν προγραμματίσει ότι στο μεγάλο τουριστικό γεγονός του Δήμου μας το Mediterranean Yacht Show 2022 (που θα πραγματοποιηθεί 30 Απριλίου – 4 Μαΐου 2022) θα υπάρξει Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, ώστε οι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τα προϊόντα της αργολικής γης και τους επαγγελματίες που τα επεξεργάζονται.

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος θέλει συλλογικές συνέργειες και πολύ δουλειά γιατί είναι μια πολυδιάστατη διαδικασία. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε στο πλάι σας για ότι χρειαστείτε».